Confidenţialitate

TOMORROWLAND: Peste un milion de oameni live

CoolNews
share

Ce a însemnat cel mai mare festival din lume în cifre? Probabil cea mai importantă întrebare de pe buzelor tuturor curioșilor a fost câți oameni au urmărit Tomorrowland live?

Un comunicat oficial al organizatorul ne spune că peste 1 milion de oameni au fost în weekendul 25-26 iulie live pe platforma Tomorrowland.com și transportați virtual pe insula Papilionem.

Artiștii au înregistrat prestațiile pe continente diferite

Organizatorii celui mai mare festival din lume au construit 4 studiouri: unul în Boom (Belgia), Los Angeles (USA), Sao Paolo (Brazilia) și Sidney (Australia). Mai mult de 60 de artiști înregistrat în aceste studiouri, iar printre aceștia se numără: Katy Perry, David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner și mulți alții.

38 de camere au filmat showul

Circa 300TB de material brut au fost înregistrate și zeci de calculatoare au stat să rendeze 4 săptămâni 24/7. Toate pentru ca showul să fie gata în timp record.

Vizitatorii au luat parte la workshopuri exclusiv realizate pentru platformă

 16 personalități internaționale au ținut câteva cursuri pe diverse teme. Printre aceștia s-au numărat: will.i.am, Adrien Moisson, Ben Francis, Bethany Hamilton, Shaquille O’Neal, Shaun Ross, Yamashita Tomohisa și alții.

Muncă de 2 ani gata în doar 3 luni

Pentru a realiza tot ce s-a văzut la Tomorrowland, organizatorii spun că în mod normal ar dura doi ani. Astfel, peste 200 de oameni adunați într-o echipă care a lucrat aproape non stop timp de 3 luni s-a reușit respectarea deadline-ului.

Tomorrowland este cel mai mare festival de muzică electronică din lume și își deschide porțile anual în Boom, Belgia, pentru 800.000 de vizitatori în cele două weekenduri de festival.

Articole similare

Miley Cyrus anunță că este în siguranță după ce un fulger a lovit avionul care o transporta către Pa...

Miley Cyrus i-a asigurat pe fani că este bine, în urma un incident înfricoșător în care a fost impli...

Katy Perry a pozat topless! Cântăreața și-a șocat fanii pe Instagram

Cântăreața Katy Perry a fost foarte ocupată pe rețelele de socializare zilele acestea. De curând a p...

Katy Perry - o înregistrare exclusivă a renumitei piese de la The Beatles, „All You Need is Love”, c...

Pentru sezonul de sărbători de anul acesta, Gap și-a unit forțele cu superstarul pop Katy Perry pent...