Tobi și Feli îți spun „Baby Come Back”

CoolNews, Muzică
share

Nu puteam să lăsăm vara să treacă fără să-i oferim încă un super ritm. Tobi și Feli ne răcoresc cu o piesă ce aduce aminte de hit-urile anilor 2000, într-o formă fresh și dinamică.

Doi artiști, ce și-au dat examenul pe scena show-ului „Vocea României”, surprind acum printr-o colaborare inedită pentru piața muzicală din România.

După succesul din 2015 la „Vocea României”, semifinalistul Tobi Ibitoye s-a lansat oficial în industria muzicală din România cu single-ul „Miss You”, continuând să-și construiască succesul cu „Loving me” și „Faith”.

Piesa „Baby Come Back” este primul single al albumului de debut „Fear To Freedom” pe care Tobi plănuiește să-l lanseze la începutul lui 2024.

Feli își continuă povestea cameleonică în muzică, schimbând complet registrul după single-ul „Iubirea ca la piață”. De data aceasta, întâlnirea cu Tobi a provocat o piesă extrem de dinamică și una dintre puținele piese ale cântăreței în limba engleză.

„Povestea piesei „Baby Come Back” este una foarte dragă mie. Sunt un om al verii, născut în August, într-un ținut tropical – Abuja Nigeria, și mereu când se apropie luna septembrie, simt că poate vara nu se va mai întoarce niciodată. Așa că, pentru toate pasiunile sau chiar marile iubiri pe care le trăim vara, pentru sezonul în sine, pentru toate femeile frumoase în costum de baie de la malul mării, „Baby Come Back” este un imn pentru mai mult soare, mai mult fun și mai multă iubire.” declară Tobi despre piesă.

„Colaborarea cu Tobi e o bucurie pentru mine. Tobi e una din vocile mele preferate din România. „Baby Come Back” e o piesă în care regăsesc o latură artistică a mea de care îmi era dor. Și, da! Așa cum îmi place să o alint, „Baby Come Back” e PIESA TA PREFERATĂ!” spune Feli despre piesă și colaborarea cu Tobi.

Articole similare

Feli x NANE cântă împreună „Până-n zori”

Feli își unește creativitatea și talentul cu artistul de hip-hop și trap NANE și lansează împreună p...

Feli scoate „Iubirea ca la piață”

Feli scoate pe „taraba” sufletelor „Iubirea ca la piață”, o piesă neprețuită despre lucrurile cu ade...

Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

Feli lansează ca un cadou muzical de 8 martie „Tu, Poezie”, o piesă-îndemn pentru toate femeile din ...