Tinerii din Brașov au șansa să petreacă trei zile cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali! Încep înscrierile de voluntari pentru Massif

CoolNews, NEWS
share

Organizatorii Massif împreună cu echipa Voluntariat Brașov, încep înscrierile pentru tinerii care vor să fie voluntari la prima ediție a festivalului Massif! Cei care se înscriu au șansa să petreacă trei zile cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali care vor fi prezenți pentru trei zile în Poiana Brașov.

Cei care doresc să se înscrie în cea mai tare experiență a iernii, au sanșa să vadă culisele evenimentului, să facă parte din echipele artiștilor internaționali și să descopere ceea ce înseamnă lumea sălbătică a celui mai așteptat festival de la munte din Europa de Est.

Voluntarii aleși vor fi repartizați în festival în funcție de preferințele, aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: Angels (artiști), Acreditări, Check-in, Emergency team, Logistică, Press Center, User experience și Access. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța tehnici și elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care și self-management.

​​Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanții trebuie să aibă peste 16 ani. Procesul de recrutare are loc până pe data de 6 februarie. Înscrierea pentru voluntariat se face online pe platforma voluntarbv.ro sau pe site-ul oficial al festivalului bemassif.com, secțiunea Volunteer.
Massif este cel mai mare și cel mai așteptat festival de iarnă din Centrul și Estul Europei în 2023 și are loc în perioada 3-5 martie, în Poiana Brașov. Prima ediție va aduce, timp de 3 zile, în Europa, entertainment montan de calitate pe Pârtia Bradul, la apres ski-urile renumite din Poiană, precum și în alte locații din stațiune.

Prețul abonamentelor începe de la 79 euro plus taxe și pot fi cumpărate de pe bemassif.com.

VIRGIN RADIO ROMANIA ESTE PARTENER OFICIAL AL FESTIVALULUI MASSIF.

Articole similare

Vino cu prietenii la Analogue Festival 2023: pe 31 iulie ai 1 abonament gratis la 3 cumpărate

Vrei să scapi de căldura din oraș și să mergi undeva în natură pentru câteva zile? Atunci bucură-te ...

NOSTALGIA 2023 – festivalul vieții

Ne bate la ușă unul dintre cele mai mari festivaluri din România, cu peste 80.000 de participanți la...

Peste 4,2 milioane euro atrași în comunitatea locală de către Massif

Prima ediție a festivalului Massif a fost un succes și a adus în Poiana Brașov peste 100 de artiști ...