Timpul trece altfel pentru RAZI și Arkanian – ,,10 ani lumină”

CoolNews, Muzică
share

,,10 ani lumină” e ca o călătorie cosmică pe ritmurile intense ale unei chitări. Piesa vorbește despre o dragoste sau un vis pierdut în spațiu, ca o nebuloasă ce încă mai strălucește în amintirile noastre.

E genul de melodie care te face să visezi la întâlniri pe planete îndepărtate și la povești de dragoste care se întrepătrund printre stele. Dincolo de versul cu ,,Nu-mi amintesc pe ce planetă te-am pierdut…”, simți că e vorba despre dorința de a ajunge la cineva sau la ceva care pare atât de departe, încât parcă e la ,,10 ani lumină” distanță. E un cântec care te face să te gândești la timp, spațiu și iubire, toate învăluite într-o atmosferă cosmică și nostalgică.

Piesa a fost scrisă de RAZI și Arkanian, cu ajutor din partea lui Teodor Baghiu și Mario Dorian Croitoru pentru muzică și producție și a lui Călin Grăjdan pentru mix-master.

Drumul lui RAZI nu a început cu muzica, s-a apucat târziu, a muncit, a auzit zeci și sute de „nu ești făcut pentru asta”, dar acum, mai mult ca sigur, știe că în muzică se va împlini. RAZI ne cântă un stil familiar, un pop-rock ancorat în chitară, sensibil, plin de energie care vrea să-ți bage refrenele în cap și să te țină în picioare. Vrem să sari, să dai din mâini și… poate să-ți curgă o lacrimă acolo unde te regăsești, dar asta pentru acasă, nu pe la concerte. Ultimul său single se intitulează ,,Am plecat”.

Arkanian este un artist din noua generație, plin de potențial și entuziasm și înarmat cu un flow special. Pasiunea sa pentru muzică s-a născut încă din copilărie, iar de atunci muncește continuu pentru visul său. Artistul a avut parte de câteva colaborări de succes, printre care se numără și “Complicated”, alături de ANTONIA și piesa hit a verii anului 2022, ,,Nașpa”, alături de rareș, cu care a colaborat și pentru piesa “INNA”, piesă ce a avut mare succes printre fanii artiștilor. Artistul nu stă niciodată pe loc și este în continuă explorare a sound-urilor și stărilor, regăsindu-se foarte mult în zona muzicii R&B. Printre ultimele sale lansări se numără și single-ul ,,Străine”, ,,Capacitatea mea de șmecherie”, cu Omar Arnaout și “PRT” cu Badd G. În 2023, artistul a lansat albumul ,,Până La Infinit. & Mai Departe”, material pe care se regăsesc colaborări cu artiști precum rareș, Ștefan Costea, Alex Velea și ALECSA.

Articole similare

,,Gioconda” - muza care inspiră - RAZI

„Gioconda” este o piesă scrisă de RAZI, care surprinde frumusețea și spiritul unei femei deosebite. ...

RAZI și Thianna trec peste orice pentru iubire și lansează ,,Închid ochii”

Piesa ,,Închid ochii" aduce în prim-plan tema iertării și a depășirii trecutului în relațiile de iub...

RAZI își spune povestea în ,,Am plecat”

,,Am plecat" este piesa aceea sensibilă, care te provoacă, prin versurile sale, să îți urmezi visul....