Timothée Chalamet se transformă în Bob Dylan pentru un nou film biografic

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

După mai multe întârzieri în producție, noul film biografic despre Bob Dylan a început filmările – ceea ce înseamnă că putem să aruncăm o primă privire la actorul Timothée Chalamet în rolul legendarului cântăreț american.

Îmbrăcat într-o jachetă verde de armată și o căciulă de șofer, Chalamet a fost surprins filmând „A Complete Unknown”, un film care povestește începuturile carierei cântărețului-compozitor, în New York în acest weekend, declanșând un val de atât de bucurie, cât și de glume printre fani.

Arată ca și cum ar merge în Camp Rock„, a remarcat un utilizator X, făcând referire la un film Disney despre o tabără de muzică.

Acesta nu este Bob Dylan, este pur și simplu fiecare bărbat care a încercat vreodată să-mi vorbească despre Bob Dylan,” a scris autoarea Marissa R. Moss.

Alții au glumit și au scris că Chalamet arată ca Fievel, șoricelul animat din „An American Tail„.

După ce a fost anunțat pentru prima dată în 2020, producția pentru „A Complete Unknown” a întâmpinat numeroase întârzieri, de la pandemie la greva SAG-AFTRA. Totuși, filmul a avut susținerea completă a lui Dylan însuși, care i-a oferit regizorului James Mangold note detaliate și adnotate asupra scenariului.

Am petrecut câteva zile minunate și fermecătoare în compania lui, doar noi doi„, a declarat Mangold anul trecut. „Iubește filmele.

Filmul nu este cu adevărat o biografie a lui Dylan, a spus Mangold, ci este mai degrabă concentrat pe un moment din viața cântărețului.

Este un fel de piesă de ansamblu despre acest moment în timp, la începutul anilor ’60 în New York, și cum acest copil de 17 ani cu 16 dolari în buzunar își face drumul prin New York să-l întâlnească pe Woody Guthrie care este în spital„, a spus Mangold.

Chalamet va cânta singur în film și a angajat aceiași antrenori vocali și de dialect care au lucrat cu Austin Butler în „Elvis„.

Viața și cariera lui Dylan au fost subiectul mai multor filme. Unul, „I’m Not There” din 2007, regizat de Todd Haynes, a distribuit șase actori diferiți în multiplele persoane ale lui Dylan. Martin Scorsese a realizat un film-concert în 2019 numit „Rolling Thunder Revue„, care povestește turneul din 1975 al lui Dylan cu același nume.

A Complete Unknown” nu are încă o dată de lansare.

 

sursa foto: X (Twitter)  

Articole similare

Universuri în interiorul altor universuri: pășește în culisele 3 Body Problem

Producătorii executivi / realizatorii D.B. Weiss, David Benioff și Alexander Woo, alături de actorii...

Filmul LIBERTATE, în regia lui Tudor Giurgiu, disponibil de astăzi pe streaming

După un turneu de promovare care a inclus peste 50 de localități din România, premii obținute în fes...

Filmul românesc „Libertate”, premiat în Franța și Germania

„Un film care ne-a impresionat prin mizanscena sa, o relatare istorică lipsită de manierism care ne-...