Tiesto se va reîntoarce la origini

Muzică
share

Succesul muzicii dance din ultimul deceniu li se datorează în mare parte lui Armin van Buuren și Tiesto. Artistul provoacă explozii în public la fiecare concert și este pe locul cinci printre cei mai buni dj din lume.

Cum gusturile publicului au evoluat, la fel s-a întâmplat și cu muzica dj-ului. Întrebat însă într-un interviu despre evoluția muzicii dance și cum se vede el peste 10 ani în ipostaza de dj, răspunsul lui a fost surprinzător.

„Seria de mixuri Clublife a fost bineînțeles creată pentru a fi pusă în cluburi, dar cred că unele personalități de pe scena muzicii dance s-au dus prea mult spre lumea muzicii pop. Cred că e timpul să ne întoarcem la origini și să refacem piese cu un impact puternic. Pentru că despre asta e vorba, dacă pui muzică la un festival sau într-un club, asta e ceea ce oamenii vor să audă și de asta mi-ar plăcea să pot pune doar muzică dance bună.”

Poate că Tiesto se va întoarce la stilul muzical Trance, dar până atunci sperăm să-l vedem la Untold, alături de Armin van Buuren și artiștii anunțați astăzi.

Articole similare

Tiësto s-a căsătorit

În weekendul care a trecut, Tiësto s-a căsătorit! A fost o ceremonie restrânsă, cu doar 80 de invit...

Avem aftermovie UNTOLD 2018 - VIDEO

Duminică seara s-a lansat oficial aftermovie-ul UNTOLD 2018. Este în 4K și are 14 minute de magie pu...

A apăru vlogul lui Armin van Buuren de la UNTOLD 2018

Pentru cei care încă nu știu, Armin van Buuren are un vlog de ceva timp, iar episodul 61 este dedica...