Tic Talk cu Oana Tache: Pavel Bartoș recită din B.U.G. Mafia

share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

Avem tot felul de musafiri. Care mai de care mai amuzanți, mai interesanți, dar de data asta l-am avut pe cel mai sexy dintre ei! Pavel Bartoș a fost cu noi ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache!

Îl cunoaște toată lumea, nu mai e are nevoie de nicio prezentare. Totuși, am zis să trecem și noi două-trei cuvinte aici, ca să ne lăudăm cu invitații care ne treg pragul 🙂

Pavel Bartoș este actor de teatru și film, regizor și prezentator al celor mai mari show-uri din România (Românii au Talent, Vocea României, Masked Singer, etc.), și unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. La „Românii au Talent” s-a legat și prietenia dintre el și Oana Tache. Dacă Pavel prezenta „Romanii Au Talent” pe TV, Oana era prezentator si producator pentru emisiunea de pe Facebook care a și transformat-o în primul Digital Host din România și a înregistrat și primul milion de vizualizări!

Pe lângă rememorări ale celor mai frumoase momente petrecute împreună, cei doi au discutat duminică și despre cum reușește Pavel să fie atât de relevant în social-media, dar și despre noul film pe care acesta îl pregătește.

Știi cum e? Pe mine mă obosește postatul. Am un om care mă ajută foarte mult la acest lucru. Când am proiecte de vlogging, sau cum o să urmeze un podcast, sau pentru noul film, trebuie să-mi dezvolt paginile on-line și atunci colaborez cu niște oameni. Altfel nu poți, ți-ar lua jumătate de zi doar ca să gândești toate astea”, a declarat Pavel.

 

Legat de noul film pe care îl pregătește, acesta a spus că „publicul iubește să audă vorbindu-se românește în film. Ultimele producții românești ne-au demonstrat că poți să ai succes și cu un film românesc. Eu mă axez pe succesul la public, iar filmul acesta e o comedie. Sunt actor, sunt producător, dar nu și regizor. De regie se ocupă Jesús del Cerro, filmările vor începe în noiembrie. Acum suntem în faza de pre-producție.

Momentul culminant a fost acela în care Pavel a recitat ultima strofă a piesei „Cine e cu noi” de la B.U.G. Mafia.

Dacă nu ai aflat încă, B.U.G. Mafia este artistul săptămânii la Triple Play, cel mai simplu concurs de radio.

În fiecare săptămână vom desemna un artist reprezentativ și vom difuza maxim 3 piese din repertoriul său. Tu trebuie să afli cine este, să aștepți semnalul de concurs, iar după ce auzi piesele lui la radio, să fii primul care sună la 0734 666 000! Dacă ghicești despre cine este vorba, noi te premiem cu 100 de euro pentru fiecare piesă la care am dat play (o piesă difuzată- 100 EUR, 2 piese difuzate- 200 EUR, 3 piese difuzate – 300 EUR)!

Atenție! În matinalul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, premiile se dublează!

Matinalul de weekend de la Virgin Radio s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe rețeaua socială Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-0 deja!

Articole similare

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Smiley și Pavel Bartoș se întorc pe marele ecran! Sunt starurile unei super comedii polițiste

Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc să facă echipă, pe marele ecran. Cei doi vor interpreta rolurile...

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

O tură de Silent Walking face bine sănătății! OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișca...