Tic Talk cu Oana Tache – Mimi: „Followerii mei au venit și au rămas”

share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața.Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

„Pentru cei care obișnuiesc să pună alarma pe snooze, pentru cei cărora le place să danseze în pijamale, pentru cei care continuă orice petrecere până la prânz, de azi există rețeta! Că ești din București, din țară sau din afară, că îți place cafeaua și calda și rece sau ai chef să mai tragi de vară, Tic Talk e programul de radio care îți aduce toate chestiile fun de weekend, invitați speciali și cea mai tare muzică, și care deschide microfoanele pentru gașca de ascultători Virgin Radio. În fiecare sâmbătă și duminică de la 9 la 12 te aștept la un altfel de matinal de weekend! Un matinal care mie îmi vine mănușă pentru că sunt super activă și în online și în offline și ce mă bucură cel mai mult este că pot să împart din energia mea nebună și bună cu cei mai buni prieteni ai mei, ascultătorii Virgin Radio!”, a declarat Oana Tache.

Matinalul de weekend, TicTalk a început în forță la Virgin Radio! Invitatul primei ediții a fost Mimi, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri.  Pe Instagram, Mimi a reușit să strângă primul milion de followeri și, după spusele ei, au rămas până astăzi. Ba chiar s-au și înmulțit.

Mimi a povestit despre ce înseamnă să fii creator de conținut în 2021, despre temele populare de discuție în rândul tinerilor și despre dependența de social-media.

„Mă bucur că am spart gheața cu Mimi! E unul dintre cele mai fresh personaje din online, un pionier al Instagramului și o voce relevantă a generației young. Ne-am distrat, am fost live pe Tik Tok-ul Virgin Radio România și ne-am început weekendul cu cel mai tare vibe! Stați să vedeți ce surprize v-am mai pregătit.”, a mai spus Oana.

Matinalul de weekend de la Virgin Radio s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe rețeaua socială Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-0 deja!

 

Articole similare

A început Tic Talk Summer Party cu Oana Tache la Virgin Radio Romania

Vara lui 2023 nu se termină! Dimpotrivă, abia începe cu Oana Tache la cârma matinalului de vară de l...

Oana Tache, singurul jurnalist român invitat să modereze de două ori la rand o dezbatere la EUROPEAN...

În perioada 9-10 iunie 2023, Oana Tache va modera dezbaterea „Recovery and Resilience ″ la European ...

[INTERVIU EXCLUSIV] Loreen câștigă Eurovision Song Contest 2023 cu piesa "Tattoo", devenind al doile...

Loreen scrie istorie la Eurovision Song Contest ca prima interpretă feminină și doar a doua persoană...