Confidenţialitate

Tic Talk cu Oana Tache – Am trezit pe toată lumea ca să vedem ce fac DJ-ii Virgin Radio în weekend

CoolNews, Tic Talk cu Oana Tache
share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

Cine spune că DJ-ii de la Virgin Radio nu pot fi ascultați și în weekend, toți odată, la aceași emisiune? Oana Tache a văzut-o ca pe o provocare și cum orice e posibil, toți DJ-ii Virgin Radio au intrat în direct, prin telefon, la Tic Talk cu Oana Tache!

Primii au fost matinalii Veronica Trandafir și Andrei Niculae care au vorbit despre zilele din izolare și despre noul mod în care își vor prezenta emisiunea, de acasă.

Deși în izolare, matinalii @niculaeandrei si @veronica_trandafir nu au stare! S-au pregătit să intre LIVE de-acasă în următoarele 10 zile și vor fi cu tine în fiecare zi de la 6:30 la 10 la cel mai tare matinal!”, a scris Oana Tache pe instagram.

Cel de-al doilea DJ trezit de Oana Tache a fost Diana Ramadan, sărbătorita săptămânii, care ne-a povestit cum și-a serbat ziua de naștere.

@andreearemetan mi-a răspuns la telefon de la Paris, unde a plecat într-un city break binemeritat! Se întoarce de acolo cu o grămadă de povești și tips and tricks!” – a scris Oana Tache pe Instagram despre primul DJ care a intrat live la Tic Talk cu Oana Tache în a doua zi de weekend, Andreea Remețan.

Tot duminică a fost rândul lui Sivliu Andrei să se trezească cu un apel de la Oana. Am vorbit despre petrecerile mondene la care participă fie ca DJ, fie ca simplu spectator. Desigur, respectând normele sanitare în vigoare!

Și ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă a fost Cristi Stanciu, despre care Oana a spus: „@iamchrishype e de departe OMUL nostru DE RADIO! Fără el nu am avea nici muzică în playlist, nici VIRGIN HOT 30! Unde mai pui că mixează la toate festivalurile tari!”. 

Singura care a rămas neîntrebată a fost Oana Tache pentru că nu-și putea răspunde singură la întrebări, dar ne-am ocupat noi de asta:

Nu mă mai dau dusă de la VIRGIN RADIO, mi-am prelungit programul cu o oră duminică pentru că nu mă mai satur! Îți dau întâlnire în fiecare sâmbătă și duminică, de la 9 la matinalul ăla care te trezește BINE!

PS: Toată gașca respectă regulile în vigoare atât pt sănătatea proprie cât și a celor din jur! Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti. 😉”

Matinalul de weekend de la Virgin Radio s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe rețeaua socială Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-0 deja!

Articole similare

Cele mai picante întrebări cu The Motans @Tic Talk cu Oana Tache

A început un nou sezon Tic Talk la Virgin Radio România, iar Oana Tache contiuă seria invitaților în...

Când apare sezonul 2 din Wednesday? Victor Dorobanțu ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

Știai că Thing din serialul fenomen al momentului, Wednesday e român? Sau că e de fapt magician? Sau...

Ce spun astrele pentru 2023? HOROSCOP by Astrolog Hermina @Tic Talk cu Oana Tache

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 8 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...