The Witcher: Sezonul 2 va avea premiera pe 17 decembrie, doar pe Netflix.

CoolNews, Filme
share

Astăzi, în timpul unui panel de la Lucca Comics & Games Convention din Italia, showrunnerul seriei The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich, membrii distribuției, Joey Batey (Jaskier) și Kim Bodnia (Vesemir), designerul de producție, Andrew Laws, și designerul de costume, Lucinda Wright, au încântat fanii cu o proiecție surpriză a mult așteptatului trailer și cu Key Art pentru Sezonul 2 din The Witcher.

Alături de trailer, Netflix a lansat și un nou set de imagini din serial, care are premiera globală vineri, 17 decembrie, doar pe Netflix.

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Articole similare

The Witcher, Sezonul 3: S-a lansat trailerul oficial pentru Volumul 2

Netflix a lansat astăzi trailerul oficial pentru The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2. Acesta va include...

THE WITCHER Sezonul 3: Primele imagini și data de lansare, chiar aici

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri,...

[BREAKFAST] Henry Cavill părăsește „The Witcher”. Actorul este considerat favorit pentru rolul lui J...

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi „The Witcher”, unul dintre serialele sale fanion...