The Weeknd revine cu videoclipuri pentru „One Right Now” și „LA FAMA”

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este The Weeknd

Doamne ce artist avem săptămâna asta la Triple Play! Cât de inventiv poate fi The Weeknd! Ce piese scoate, ce videoclipuri filmează pentru single-urile lansate și câte și mai câte.

Știrea de astăzi e despre piesele pe care le-a lansat deja, și despre videoclipurile fresh care au apărut în ultimele zile:

 

1.ROSALÍA – LA FAMA ft. The Weeknd

Au trecut doar patru zile de la lansarea videoclipului pentru piesa Rosaliei și deja a strâns 10 milioane de vizualizări, 21 de mii de comentarii și aproape 500 de mii de like-uri!

Avem ritmuri de flamenco, avem una bucată ROSALÍA care dansează foarte senzual și una bucată The Weeknd care din păcate (spoiler alert) este înjunghiat de artistă.

Dragă Abel, e bine că ai înțteles și tu că iubirea doare. Ne pare rău pentru tine.

 

Eh, nu vă faceți griji, nu a fost cine știe ce pentru că se pare că The Weeknd și-a revenit. A apărut recent lângă Post Malone, fostul artist al săptămânii la Triple Play!

 

2. Post Malone and The Weeknd – One Right Now (Official Video)

Piesa asta nu are 24 de ore de când s-a lansat și a trecut lejer de primul milion de vizualizări pe YouTube! Mai avem și 11 mii de comentarii și aproape 200 de mii de like-uri, astea doar așa, ca să întregim calculul. Oricum, până deschizi tu articolul acesta se vor mai adăuga câteva mii.

Eh, dacă The Weeknd a supraviețuit după înjunghierea Rosaliei, rămâne de văzut ce se va întâmpla după (spoiler alert din nou) head-shot-ul lui Post Malone.

E clar! Avem un videoclip plin de sânge, gloanțe și mafioți.

Se pare că a fost o perioadă grea pentru The Weeknd. Așteptăm cu nerăbdare continuarea!

E chiar atât de simplu. Nu trebuie decât să suni la 0734.666.000 și să ne spui că „artistul săptămânii este The Weeknd!”. Eaaaasyyy!!

Articole similare

Post Malone lucrează cu Morgan Wallen pentru “I Had Some Help”

Post Malone lucrează cu Morgan Wallen pentru “I Had Some Help”. Single-ul a fost scris de Post, Wall...

Serialul TV „The Idol”, anulat de HBO după un singur sezon. A fost desfiinţat de critici

Serialul TV „The Idol”, care a avut unele dintre cele mai slabe recenzii din acest an, a fost anulat...

VIDEO Post Malone suferă o a doua accidentare pe scenă, la o lună după ce s-a prăbușit în timpul unu...

Post Malone a suferit o a doua accidentare pe scenă, sucindu-și glezna în timpul unui spectacol rece...