Advertisement
Advertisement

The Weeknd reuseste un nou record – primul loc in topul Billboard Hot 100 din toate timpurile cu hitul „Blinding Lights”

CoolNews, Muzică
share

Hitul “Blinding Lights” de la The Weeknd este noua piesa de pe primul loc in Billboard Hot 100 Song of All Time. Melodia a fost lansata in noiembrie 2019, devenind intre timp cea mai importanta piesa dintre cele aproape 30.000 care au intrat in top-ul cu o istorie de 63 de ani.

Blinding Lights” a reusit sa stationeze pe primul loc in top pentru 4 saptamani, in top 5 pentru 43 de saptamani, in top 10 pentru 57 de saptamani, in top 40 pentru 86 de saptamani, iar in intregul top pentru 90 de saptamani, fiind un record absolut.

The Weeknd a detronat piesa “The Twist” a lui Chubby Checker, fiind pe primul loc din 2008. Top-ul este completat de “Smooth” de la Santana & Rob Thomas si “Mack the Knife” de la Bobby Darin.

Totodata, The Beatles raman pe primul loc in Greatest of All Time Hot 100 Artists de la Billboard. Top-ul este completat de Madonna, Elton John, Elvis Presley si Mariah Carey.

De la ultima recapitulare, Drake a ajuns de pe locul 22 pe locul 11, fiind artistul cu cele mai multe piese in top 40(144), dar si cu cele mai multe melodii in top(259). Taylor Swift se afla pe pozitia 21, Maroon5 pe 24, Bruno Mars pe 29, iar Justin Bieber pe 38.
 
The Weeknd se afla pe locul 43, fiind printre singurii 4 artisti ce au debutat in top in decada trecuta. Alaturi de canadian se mai afla si Post Malone, Ariana Grande si Ed Sheeran.

 

Articole similare

Serialul TV „The Idol”, anulat de HBO după un singur sezon. A fost desfiinţat de critici

Serialul TV „The Idol”, care a avut unele dintre cele mai slabe recenzii din acest an, a fost anulat...

Tragedie la cel mai recent concert The Weeknd. Un bărbat a murit pe stadion

Concertul artistului The Weeknd din Philadelphia, pe 14 iulie, s- a încheiat cu o dramă. Un bărbat a...

Post Malone pregătește un nou album. Vezi aici când se va lansa

Nu există niciun secret legat de titlul viitorului LP de studio al lui Post Malone, twelve carat too...