Confidenţialitate

The Weeknd reuseste un nou record – primul loc in topul Billboard Hot 100 din toate timpurile cu hitul „Blinding Lights”

CoolNews, Muzică
share

Hitul “Blinding Lights” de la The Weeknd este noua piesa de pe primul loc in Billboard Hot 100 Song of All Time. Melodia a fost lansata in noiembrie 2019, devenind intre timp cea mai importanta piesa dintre cele aproape 30.000 care au intrat in top-ul cu o istorie de 63 de ani.

Blinding Lights” a reusit sa stationeze pe primul loc in top pentru 4 saptamani, in top 5 pentru 43 de saptamani, in top 10 pentru 57 de saptamani, in top 40 pentru 86 de saptamani, iar in intregul top pentru 90 de saptamani, fiind un record absolut.

The Weeknd a detronat piesa “The Twist” a lui Chubby Checker, fiind pe primul loc din 2008. Top-ul este completat de “Smooth” de la Santana & Rob Thomas si “Mack the Knife” de la Bobby Darin.

Totodata, The Beatles raman pe primul loc in Greatest of All Time Hot 100 Artists de la Billboard. Top-ul este completat de Madonna, Elton John, Elvis Presley si Mariah Carey.

De la ultima recapitulare, Drake a ajuns de pe locul 22 pe locul 11, fiind artistul cu cele mai multe piese in top 40(144), dar si cu cele mai multe melodii in top(259). Taylor Swift se afla pe pozitia 21, Maroon5 pe 24, Bruno Mars pe 29, iar Justin Bieber pe 38.
 
The Weeknd se afla pe locul 43, fiind printre singurii 4 artisti ce au debutat in top in decada trecuta. Alaturi de canadian se mai afla si Post Malone, Ariana Grande si Ed Sheeran.

 

Articole similare

The Weeknd revine cu videoclipuri pentru „One Right Now” și „LA FAMA”

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

POST MALONE şi The WEEKND colaborează pentru prima dată şi lansează piesa "One Right Now"

Post Malone şi The Weeknd continuă să se pregătească pentru noile lor ere, de data aceasta, cu o pie...

Drake revine pe primul loc în clasamentul Billboard 200, cu albumul "Certified Lover Boy", pentru a ...

Drake revine în această săptămână pe primul loc în Billboard 200. Materialul “Certified Lover Boy” e...