The Weeknd prezintă Dawn FM Experience exclusiv pe Prime Video

CoolNews, Muzică
share

The Weeknd prezintă Dawn FM Experience exclusiv pe Prime Video. Noua experiență a albumul “Dawn FM” extinde proiectul printr-un vizual fascinant, creând un eveniment teatral, care va învălui publicul în lumea artistului.

Având premiera exclusivă pe Prime Video sâmbătă, 26 februarie, The Weeknd x The Dawn FM Experience va fi disponibil doar membrilor Prime din peste 240 de țări din întreaga lume.
„Sunt extaziat să colaborez cu Amazon pentru a avea premiera celei mai elaborate emisiuni tv în direct. Bine ați venit in următoarea fază a Dawn FM – un purgatoriu în care performance-ul live, teatrul și arta spectacolului se ciocnesc pentru o noapte la club”, a declarat Abel „The Weeknd” Tesfaye.

Dawn FM este o prezentare magistrală a viziunii artistice și a geniului creativ al lui the Weeknd. Suntem atât de mândri să lucrăm cu Abel și XO Records pentru a colabora pe Amazon și pentru a împărtăși această experiență vizuală uimitoare, strălucitoare cu clienții noștri globali„, a declarat Jennifer Salke, șeful Amazon Studios.

Cu The Weeknd x The Dawn FM Experience, Prime Video și Amazon Music continuă să fie destinații în care artiștii își pot prezenta cele mai ambițioase proiecte fără limite.

Show-ul este creat de The Weeknd, La Mar C. Taylor și Micah Bickham și a fost produs de XO Records și Contrast Films cu La Mar C. Taylor, Jordy Wax și Ed Walker în calitate de producători executivi.
Experiența Weeknd x The Dawn FM pe Prime Video continuă colaborarea celor 2 brand-uri, după apariția lui Weeknd în 103.5 Dawn FM, o experiență livestream care a fost transmisă exclusiv pe canalul Amazon Music de pe Twitch și în aplicația Amazon Music.

Albumul Dawn FM, considerat o „experiență sonică”, prezintă colaborari cu Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never și Jim Carrey și este disponibil pentru streaming pe Amazon Music Unlimited.

Articole similare

Serialul TV „The Idol”, anulat de HBO după un singur sezon. A fost desfiinţat de critici

Serialul TV „The Idol”, care a avut unele dintre cele mai slabe recenzii din acest an, a fost anulat...

Tragedie la cel mai recent concert The Weeknd. Un bărbat a murit pe stadion

Concertul artistului The Weeknd din Philadelphia, pe 14 iulie, s- a încheiat cu o dramă. Un bărbat a...

Post Malone pregătește un nou album. Vezi aici când se va lansa

Nu există niciun secret legat de titlul viitorului LP de studio al lui Post Malone, twelve carat too...