Confidenţialitate

The Virgin Throwback

Muzică
share

Pentru toți cei care au lenevit în ultima perioadă, sau pentru cei care s-au plictisit de aceleași piese, pentru ei facem această super ofertă: The Virgin Throwback – în fiecare duminica seară, de la ora 19, la Virgin Radio Romania vom compila acele producții care au ridicat mâini în aer, genul: „OMG!!! My favourite TUNEEE!!!”

IBIZA CLASSIC on The Virgin Throwback

Groovejet (If This Ain’t Love)” este o producție semnată Spiller aka Cristiano Spiller, iar linia de voce aparține solistei Sophie Ellis-Bextor. Release-ul oficial apărea în anul 2000 cu Positiva Records.

Groovejet” a fost NO 1 în chart-urile dance din Marea Britanie, Noua Zeelanda, Irlanda, Australia, iar în Statele Unite, a ocupat locul 3 în American Hot Dance/Club Play Charts.

Track-ul a fost remixat de Boris Dlugosch și Michi Lange (BMR), Todd Terry, Solar, Ramon „Ray Roc” Checo și Ernest St. Laurent. Conform jurnalistului Steven Levy și TOTP2 Goes Disco! (BBC), „Groovejet” a fost prima productie ascultată pe un iPod; e vorba de o unitate prototip lansată în luna august 2001.

Articole similare

Virgin Radio Throwback - 7 octombrie 2018 (Tracklist)

Above & Beyond - We are All We Need Richard Durand - Into Something Serge Devant feat. Hadley ...

Classic Tune - Tuvan

Au trecut 18 ani, a aparut o alta generatie de tranceri, dar Gaia, alias-ul lui Armin van Buuren, nu...

Hardwell - omul Big Room House in Virgin Radio Throwback

Ca si mentorul sau Tiesto, Robert van de Corput aka Hardwell, vine din Olanda si are pedigree: doi a...