The Virgin Throwback

Muzică
share

Pentru toți cei care au lenevit în ultima perioadă, sau pentru cei care s-au plictisit de aceleași piese, pentru ei facem această super ofertă: The Virgin Throwback – în fiecare duminica seară, de la ora 19, la Virgin Radio Romania vom compila acele producții care au ridicat mâini în aer, genul: „OMG!!! My favourite TUNEEE!!!”

IBIZA CLASSIC on The Virgin Throwback

Groovejet (If This Ain’t Love)” este o producție semnată Spiller aka Cristiano Spiller, iar linia de voce aparține solistei Sophie Ellis-Bextor. Release-ul oficial apărea în anul 2000 cu Positiva Records.

Groovejet” a fost NO 1 în chart-urile dance din Marea Britanie, Noua Zeelanda, Irlanda, Australia, iar în Statele Unite, a ocupat locul 3 în American Hot Dance/Club Play Charts.

Track-ul a fost remixat de Boris Dlugosch și Michi Lange (BMR), Todd Terry, Solar, Ramon „Ray Roc” Checo și Ernest St. Laurent. Conform jurnalistului Steven Levy și TOTP2 Goes Disco! (BBC), „Groovejet” a fost prima productie ascultată pe un iPod; e vorba de o unitate prototip lansată în luna august 2001.

Articole similare

Remix-ul lui Tiesto pentru Silence - 18 ani de la lansare

Daca privim inapoi o sa realizam ca multe lucruri sunt diferite. In 2000 nu exista Facebook, nu avea...

HEARTBEAT - Friday mood ON!

Apare si genul ala de sound despre care stii ca e EARGASM!! Germanul Claptone foloseste un super ...

The Virgin Throwback - 11 mai 2018 (tracklist)

Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix) Claptone feat. Nathan Nicholson - Heartbeat Pete Tong,...
X