The Virgin Throwback: DJ Tonka – “She Knows You” – VIDEO

Muzică
share

Thomas René Gerlach aka DJ Tonka este un maestru când vine vorba de muzică electronică.
Germanul a lansat multe hituri sub o serie de pseudonime ca Tonka, Chip Tunes și Thomastic. E bine totuși că a rămas la un nume atunci când a lansat, înainte să schimbăm mileniul, “She Knows You”. Dar până la piesa “She Knows You”, să o luăm cu pași mărunți.

La începutul carierei sale, Thomas Gerlach a lucrat alături de partenerul său de studio, Ian Pooley, în proiecte ca Outrage, Space Cube și T’N’I. Împreună au lansat o serie de track-uri orientate spre techno, progressive house și breakbeat. În anul 1996 parteneriatul celor doi s-a încheiat și, în mod surprinzător, ambii au început să lucreze la producții cu un sound ceva mai prietenos, trecând spre mainstream.

Thomas Gerlach și-a ales un nume, DJ Tonka, și a început să lucreze track-uri house, cu influențe synth pop și garage house american. Grandmaster Flash și Depeche Mode sunt cei care l-au influențat în carieră.

Și așa ajungem în anul 199 când DJ Tonka lansează o piesă care avea să-i asigure recunoașterea mondială: “She Knows You”. Îți amintești de ea?

Articole similare

Sky & Sand @ The Virgin Throwback

Cinematografia s-a orientat si spre muzica electronica! Filmele despre cultura dance se focuseaza...

The Virgin Throwback - Man On The Run

"Man On The Run" este rezultatul unei fantastice colaborari: Dash Berlin, Cerf, Mitiska & Jaren....

The Virgin Throwback: L.S.G - Netherworld

Daca ar fi sa spunem doar "EPIC"... ar fi de ajuns? Nu cred! Pare un sound care vine dintr-o alta ...