The Virgin Throwback: DJ Tonka – “She Knows You” – VIDEO

Muzică
share

Thomas René Gerlach aka DJ Tonka este un maestru când vine vorba de muzică electronică.
Germanul a lansat multe hituri sub o serie de pseudonime ca Tonka, Chip Tunes și Thomastic. E bine totuși că a rămas la un nume atunci când a lansat, înainte să schimbăm mileniul, “She Knows You”. Dar până la piesa “She Knows You”, să o luăm cu pași mărunți.

La începutul carierei sale, Thomas Gerlach a lucrat alături de partenerul său de studio, Ian Pooley, în proiecte ca Outrage, Space Cube și T’N’I. Împreună au lansat o serie de track-uri orientate spre techno, progressive house și breakbeat. În anul 1996 parteneriatul celor doi s-a încheiat și, în mod surprinzător, ambii au început să lucreze la producții cu un sound ceva mai prietenos, trecând spre mainstream.

Thomas Gerlach și-a ales un nume, DJ Tonka, și a început să lucreze track-uri house, cu influențe synth pop și garage house american. Grandmaster Flash și Depeche Mode sunt cei care l-au influențat în carieră.

Și așa ajungem în anul 199 când DJ Tonka lansează o piesă care avea să-i asigure recunoașterea mondială: “She Knows You”. Îți amintești de ea?

Articole similare

Throwback: Dupa 11 ani, Oxia a lansat clip oficial pentru Domino

Puteti spune orice despre producatorul de origine franceza Oxia, dar nu puteti spune ca e un persona...

The Virgin Throwback: Guru Josh Project - "Infinity"

Guru Josh Project a fost format în anul 2007 din DJ-ul Darren Bailie , compozitorul Guru Josh și p...

The Virgin Throwback: DJ Tonka - "She Knows You" - VIDEO

Thomas René Gerlach aka DJ Tonka este un maestru când vine vorba de muzică electronică. Germanul a...