The Virgin Throwback: DJ Tonka – „She Knows You” – VIDEO

Muzică
share

Thomas René Gerlach aka DJ Tonka este un maestru când vine vorba de muzică electronică.
Germanul a lansat multe hituri sub o serie de pseudonime ca Tonka, Chip Tunes și Thomastic. E bine totuși că a rămas la un nume atunci când a lansat, înainte să schimbăm mileniul, „She Knows You”. Dar până la piesa „She Knows You”, să o luăm cu pași mărunți.

La începutul carierei sale, Thomas Gerlach a lucrat alături de partenerul său de studio, Ian Pooley, în proiecte ca Outrage, Space Cube și T’N’I. Împreună au lansat o serie de track-uri orientate spre techno, progressive house și breakbeat. În anul 1996 parteneriatul celor doi s-a încheiat și, în mod surprinzător, ambii au început să lucreze la producții cu un sound ceva mai prietenos, trecând spre mainstream.

Thomas Gerlach și-a ales un nume, DJ Tonka, și a început să lucreze track-uri house, cu influențe synth pop și garage house american. Grandmaster Flash și Depeche Mode sunt cei care l-au influențat în carieră.

Și așa ajungem în anul 199 când DJ Tonka lansează o piesă care avea să-i asigure recunoașterea mondială: „She Knows You”. Îți amintești de ea?

Articole similare

Remix-ul lui Tiesto pentru Silence - 18 ani de la lansare

Daca privim inapoi o sa realizam ca multe lucruri sunt diferite. In 2000 nu exista Facebook, nu avea...

HEARTBEAT - Friday mood ON!

Apare si genul ala de sound despre care stii ca e EARGASM!! Germanul Claptone foloseste un super ...

The Virgin Throwback - 11 mai 2018 (tracklist)

Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix) Claptone feat. Nathan Nicholson - Heartbeat Pete Tong,...
X