Confidenţialitate

“The Undoing”, cel mai urmărit serial HBO din 2020

CoolNews, Filme
share

„The Undoing” a depășit 12,3 milioane de telespectatori, iar 48% dintre aceştia au urmărit show-ul online, devenind astfel cel mai urmărit serial HBO din 2020, scrie Variety.

Serialul ce îi are în rolurile principale pe Nicole Kidman şi Hugh Grant, a devenit oficial cel mai urmărit serial HBO din 2020, depăşind audienţa înregistrată de ambele sezoane ale „Big Little Lies”.

Thrillerul psihologic, scris şi produs de David E. Kelley, regizat de Susanne Bier şi cu Donald Sutherland, Lily Rabe şi Noma Dumezweni în distribuţie, a fost un succes de rating pentru HBO de la debutul, pe 25 octombrie, până la finalul difuzat pe 29 noiembrie.

Ultimul episod a atras în total 3 milioane de telespectatori pe toate platformele, o creştere de 43% faţă de penultimul episod şi mai mult decât dublul audienţei înregistrate de primul episod.

Finalul miniseriei a fost cel mai urmărit episod ale oricărui show HBO de la finalul sezonului secund al „BIg Little Lies”, de anul trecut.

Potrivit HBO, „The Undoing” a fost primul serial din istoria reţelei a cărui audienţă a crescut de la săptămână la săptămână pe parcursul celor şase episoade.

Foto: HBO

Articole similare

Un e-mail dat din greșeală de HBO MAX a devenit viral

HBO Max a reușit să fie în trending pe mai multe platforme sociale cu un e-mail misterios trimis vin...

„Friends” este de astăzi disponibil integral pe HBO GO și MAX

Întregul serial „Friends” este disponibil pe platforma HBO GO și pe HBO MAX începând de astăzi. „...

"Game Of Thrones”: 10 ani de la lansare. Vom vedea peste 150 de videoclipuri inedite

Se fac 10 ani de la lansarea serialului fenomen "Game Of Thrones", așa că se va sărbători intens. ...