Confidenţialitate

„The Terror” se lansează în România concomitent cu SUA

CoolNews, Filme
share

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă călătorie efectuată de Marina Regală Britanică într-un teritoriu încă neexplorat.

Echipajul vrea să descopere Pasajul de Nord-Vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite.

„The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Serialul are 10 episoade și adaptează cartea ononimă din 2007, semnată de americanul Dan Simmons. Volumul este axat pe celebra expediție a Căpitanului John Franklin (din 1845 – 1848, când vasele HMS Erebus și HMS Terror au dispărut în regiunea arctică).

Pe 26 martie, la ora 04:00, pe AMC are loc premiera noului serial producție proprie „The Terror” cu primele două episoade transmise concomitent cu lansarea în SUA. Fiecare episod va fi dat apoi pe post joi, de la ora 22:00.

În primul episod, „GO FOR BROKE”, expediția arctică condusă de Sir John Franklin Arctic mai are 320 km până va descoperi Pasajul de Nord-Vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord), când una dintre cele două nave are un accident. Sir John trebuie să facă o alegere dificilă, care ori îi va distruge, ori le va pava drumul spre glorie.

Articole similare

”Xena: Warrior Princess” revine la TV

”Xena: Warrior Princess”, cu Lucy Lawless în rol principal, va fi din luna iulie difuzat vinerea de ...

Serialul ”Alex Rider”, cu Ana Ularu în distribuție, va avea premiera în octombrie

Bazat pe volumul „Point Blanc”, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, ca...

”The Young and the Restless” ia o pauza din cauza COVID19

”The Young and the Restless”, serialul TV cu cea mai lungă existență, pentru care filmările nu au fo...