The Motans lansează „Toate Drumurile” – o declarație de dragoste sinceră și universală

CoolNews, Muzică
share

„Toate Drumurile” reprezintă o confesiune sinceră a tot ceea ce simțim și trăim în mod inedit atunci când iubim persoana potrivită. Dacă liniștea și echilibrul ni le putem imagina sub forma unei insule, atunci noi suntem doar niște naufragiați ai iubirii în căutarea drumului care să ne aducă împreună. Piesa a fost lansată în exclusivitate pe 22.02.2022, ca o dedicație specială tuturor cuplurilor.

„<<Toate Drumurile>> este o declarație de dragoste, sinceră și universală. Descrie sentimentele oricărei persoane care iubește. Este o piesă de pe albumul <<Great Expectations>> care va fi lansat în curând”, ne spune The Motans.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Denis Roabeș, iar producția muzicală a fost realizată de către Marcel Botezan, Alexandru Cotoi și Sebastian Barac. Povestea piesei a fost transpusă vizual de către Doru Boanca.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa Versus, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum Weekend, Poem, Jackpot, August, Înainte să ne fi născut. Lansările sale ocupă constant topurile radio, iar cele două albume lansate până acum, „My Gorgeous Drama Queen (2018)” și „My Rhythm&Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice.

Articole similare

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată - ,,Înapoi în viitor”

Piesa ,,Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra se unesc...

The Motans și Deliric s-au plimbat prin „București” și au ajuns la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

The Motans și Deliric te plimbă prin ,,București”

În versurile lui The Motans și Deliric, Bucureștiul prinde viață și devine un personaj vibrant, înso...