Confidenţialitate

”The Man Who Killed Don Quixote” e gata după 17 ani

CoolNews, Filme
share

”Am reuşit, după 17 ani, să terminăm producţia lui The Man Who Killed Don Quixote. Mulţumesc întregii echipe şi tuturor celor care au crezut în acest proiect”, a anunțat Terry Gilliam pe Facebook.

Printre actorii care vor juca în film se numărără Olga Kurylenko, Adam Driver, Stellan Skarsgård, Jason Watkins, Paloma Bloyd, Sergi López și Joe Manjón. Dacă numele de acum nu îți spun mare lucrur, trebuie să afli că și Johnny Depp, Robert Duvall, Ewan McGregor şi mulţi alţii au fost implicaţi, anterior, în producţia filmului, dar niciunul dintre ei nu a avut atâta răbdare încât să se și termine de făcut ”The Man Who Killed Don Quixote”. Poți spune că practic actorii răbdători au crescut cu acest film, la cât de mult i-a luat regizorului să îl facă.

Filmările au fost amânate în mai multe rânduri din cauza diverselor probleme de producție și care au apărut atunci când s-a pus problema găsirii celei mai bune distribuţii. Atât de multe amânări au fost pentru ”The Man Who Killed Don Quixote” încât s-a lansat și un documentar despre ele, în 2002, ”Lost in La Mancha”.

Lansarea pe marile ecrane pentru ”The Man Who Killed Don Quixote” ar urma să aibă loc în 2018.