Confidenţialitate

The FRIENDS™ Experience

CoolNews, Viral
share

Fan al serialului FRIENDS? Se deschide oficial ”The FRIENDS™ Experience” în Chicago și New York. Este vorba despre un loc în care sunt recreate decorurile celebre din serial, poți cumpăra obiecte care să amintească de scene populare din ”FRIENDS” și îți poți face poze și clipuri video care vor arăta ca și cum ai fost și tu unul dintre prietenii din serial.

Dacă un breloc ”FRIENDS” costă în jur de 10 dolari, în cazul în care vrei un hoodie ai de plătit cam 50, iar pentru plușuri și un glob de cristal mai adaugi ăncă 10 dolari.

”Muzeele” The FRIENDS™ Experience pot fi viztate pentru 45 de dolari, dar dacă îți dorești un tur privat poți opta pentru biletul premium, pentru un grup de 6 până la 10 prieteni, care costă cel puțin 375 de dolari.

Întregul serial FRIENDS” a devenit disponibil, din aprilie, pe platforma HBO GO și pe HBO MAX.  După aducerea ”FRIENDS” în platforma de streaming, au apărut noi jocuri, seturi LEGO, iar o mulțime de fani ai serialului s-au reactivat, așa că întreprinzătorii nu au ratat șana unei asocieri care să aducă ceva bani în plus. Interesant este că ”FRIENDS” nu a lipsit decât pentru câteva luni de pe o platformă majoră de streaming, însă HBO a reușit să creeze cu succes mult buzz în acest an. „FRIENDS” a ieșit de pe Netflix la finalul anului trecut, Warner Bros. (compania care deține HBO) nevrând să prelungească contractul pentru drepturile de autor.

„FRIENDS” este creat de Marta Kauffman şi David Crane, producători executivi, alături de Kevin Bright și a fost difuzat din septembrie 1994 până în mai 2004.

Serialul are 10 sezoane și 236 de episoade și este unul dintre cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile, clasându-se anual printre primele zece cele mai vizionate show-uri americane.

Noi episoade ”FRIENDS”

Reuniunea ”FRIENDS” a fost filmată complet și a intrat în producție de luna trecută. Asta înseamnă că urmează noi episoade ”FRIENDS” în scurt timp. O să-i vedem în ele pe Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) și David Schwimmer (Ross).

Articole similare

Courteney Cox nu-și mai aduce aminte mare lucru din timpul filmărilor pentru serialul „Friends”...

Dacă ești fan al serialului „Friends”, probabil îți amintești mai multe despre sitcomul de succes de...

Intrare gratuită marți, la Muzeul Antipa, pentru toți cei care au nume de animale

Toți vizitatorii care poartă numele unui animal vor avea intrare gratuită marți, 4 octombrie, la Muz...

[BREAKFAST] Câți români mai împrumută cărți de la bibliotecă? Mai puține spectacole și vizite la muz...

Bibliotecile au eliberat anul trecut 16,3 milioane volume, cu 4,2 milioane volume mai puțin față de ...