The Chainsmokers au făcut o surpriză la un bal de boboci

Celebrități, CoolNews
share

Bobocii unui liceu din Chicago cu siguranță nu vor uita ușor balul lor. The Chainsmokers au ajuns să le cânte la bal, pentru 10 minute, după ce unul dintre elevi, mare fan al băieților, le-a spus într-un mail cât de tare ar fi să aibă parte un concert cu ei la bal.

Cum aveau concert programat peste drum de locul unde se ținea balul, la Allstate Arena, The Chainsmokers și-au făcut intrarea glorioasă peste elevi care nu și-au crezut ochilor ce li se întâmplă.

Normal că internetul a explodat după așa o surpriză.

”Crashed this prom just now. It was across the street from our arena show, so why not”, și-au anunțat fanii într-o postare pe Twitter, devenită virală în SUA.

În spatele poveștii stă o pregătire serioasă a momentului. După ce elevul a trimis mailul iar impresarul The Chainsmokers a zis că trebuie făcută surpriza asta, echipa băieților l-a contactat pe directorul liceului, au pus detaliile la punct iar intrarea The Chainsmokers la bal s-a făcut în stil mare.

Trupa The Chainsmokers a prins anul acesta o nominalizare pentru cel mai bun debut la cea de-a 59-a ediţie a Premiilor Grammy, unde a și câștigat premiul ”Best Dance Recording” pentru piesa „Don’t Let Me Down”. Formația este pe un val de popularitate în creștere de ceva timp. Videoclipul “#SELFIE” a fost în 2014 în topul celor mai urmărite de pe YouTube.

Turneul “Memories…Do Not Open” a luat startul în aprilie și este în plină desfășurare acum în SUA, urmând să se încheie pe 10 iunie, la New York pe Forest Hills Stadium.

Revista Esquire i-a catalogat pe cei de la The Chainsmokers drept „Nickelback a-i EDM-ului”.

Articole similare

The Chainsmokers au lansat piesa "Everybody hates me"

Băieții de la The Chainsmokers au fost pe val încă de la începutul anului, lansând două piese, "Sick...

The Chainsmokers lansează piesa "You owe me" VIDEO

Dacă The Chainsmokers păreau că se îndreaptă spre EDM, se pare că trupa se întoarcela orginile pop c...

EAR CANDY: The Chainsmokers - Sick Boy

După  "Something Just Like This" în colaborare cu Coldplay,  e rândul unei noi piese de la The Chain...