Confidenţialitate

#ThatMovie – The Woman In The Window

CoolNews, Filme
share

”The Woman In The Window” este un film cu o distribuție grea, pentru că îi avem pe Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore și Anthony Mackie– care nu apare prea mult, dar e acolo la cântar.
Pe scurt, povestea este a unui psiholog de copii, Anna, care este agorafobă – adică se teme de spațiile largi, prin urmare nu iese din casă.

Anna este sub tratament pentru afecțiunea de care suferă, tratament pe care îl combină cu alcoolul și cu filmele vechi, de unde rezultă faptul că trăiește într-o nostalgie continuă. Ulterior aflam si motivul. Solitudinea îi este întreruptă de niște vecini noi care ajung să interacționeze cu ea și de aici începe totul, deci cam atât vă pot spune, fără să va dau spoilere.

După primele 10 minute, trebuie să recunosc, că mi-am cam dat seama încotro se îndreaptă, dar asta e și din cauza sau datorită faptului că sunt un fan înrăit al thriller-elor psihologice. Chiar și așa, am fost puțin surprinsă de plot twist-ul poveștii.

Per ansamblu mi-a plăcut faptul că scenele de acțiune m-au ținut puțin încordată. Mi-au plăcut actorii, îndeosebi interpretările lui Gary Oldman și Julianne Moore, dar aveam niște pretenții mai mari de la Amy Adams care are 2 Globuri de Aur și vreo 6-7 nominalizări la Oscar. Parcă nu mi-a transmis teama aia cu care se confruntă o persoană care suferă de agorafobie.

Ce mi-a mai plăcut este montajul filmului, pentru că mi s-a părut că s-a încercat transmiterea dramatismului prin schimbarea bruscă a cadrelor, cam cum făcea și domnul Hitchock. Mulți găsesc nenaturală treaba asta, dar mie îmi place.
În orice caz, per total, mi s-a părut un film bun, de-asta vi-l recomand: The Woman in the window, e bazat pe un bestseller, btw. Îl găsiți pe Netflix, are o ora și 40 de minute si sper să va placă.

#ThatMovie este recomandarea de film, serial sau TV-show cu care îți poți ocupa timpul în weekend.

#NoSpoilers.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 10 la 13, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Tot ce ai ratat de la spectacolul Netflix din Statele Unite și Europa

Bun-venit la Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani, ediția 2022, o zi captivantă, pl...

VIDEO Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani dezvăluie un trailer plin de vedete

Tudum s-a întors! Sâmbătă, 24 septembrie, fanii Netflix vor avea parte de cinci evenimente pline de ...

VIDEO Îți e dor de Pinocchio? Revine în curând pe Netflix

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reinventează povestea clasică semnată de Carlo...