Thanos a ajuns pe Google

CoolNews, Viral
share

E clar, toată lumea vorbește zilele astea despre ”Avengers: Endgame”. Cum este de așteptat, Google a simțit nevoia să intre în conversație, așa că dacă dai un search pe Google după Thanos vei avea o surpriză.

”Avengers: Endgame” schimbă modul în care arată rezultatele căutărilor pe google. Ca să nu dăm spoilere, încearcă. Și după ce ai dat search după ”Thanos” pe Google dă click/tap de mai multe ori pe mâna care-ți apare imediat sub boxul de căutare pe mobil sau în dreapta,în varianta desktop.Virgin Radio Romania
este partenerul oficial în România pentru cel mai așteptat film Avengers.

”Avengers: Endgame” este de acum în cinematografe iar dacă vrei să prinzi un loc, e bine să îți faci rezervare online înainte.

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Articole similare

Un bebeluș a câștigat premiul pentru cel mai ciudat nume auzit vreodată

Cum e să încerci să încerci să-ți cauți numele pe Google, iar tu să ai fix același nume cu motorul d...

Avengers: Endgame se va întoarce în cinematografe cu scene nelansate în prima serie

”Avengers: Endgame” va fi relansat în cinematografe cu scene în plus care nu au fost incluse în mont...

Google Arts & Culture se îmbogățește cu noi locuri din România

Google Arts & Culture lansează expozițiile de artă a 4 noi parteneri din România. Muzeul Naționa...
X