Confidenţialitate

„Teo – Aia e!”, un show care a fost gândit ca o producție cinematografică

Celebrități, CoolNews
share

După ce a povestit, vineri, în direct la Virgin Radio Romania, despre noul lui spectacol, TEO revine acum cu toate detaliile despre specialul „Aia e!”, conceput ca un film pentru cinema, spectatorii se vor putea întâlni cu TEO, ba chiar relaționa mult mai direct decât la un show obișnuit de stand up.

Înaintea proiecțiilor, comediantul stă la un pahar de vorbă cu toți spectatorii, în holul Cinema Pro, amenajat corespunzător cu sprijinul Finestore.ro.

Claudiu Mihail Teohari, cunoscut în stand up-ul românesc drept TEO, e unul dintre comedianții care au deschis zona de stand up în entertainmentul românesc, la începutul anilor 2000 în Cafe Deko.

Advertisement

Rezident în Club 99 din București, TEO merge în țară în decembrie cu show-ul „Ăsta-i stand up?!” – Teo, Invitat: Victor Băra, iar la începutul anului viitor va putea fi văzut la Sala Palatului alături de Vio și Costel cu o nouă producție, „Despre ce vorbim…”.

Pentru proiecția specialului „Aia e!”, luni 18 noiembrie, la Cinema Pro, mai sunt disponibile bilete doar de la ora 21.30, primul show de la ora 20.00 fiind sold out.

Articole similare

Micutzu și-a lansat un nou special de stand-up comedy: "Pe vremea mea" - VIDEO

Micutzu (Cosmin Nedelcu) este unul din cei mai cunoscuți actori de stand-up de pe la noi, cu o bază ...

Cum a fost în dimineața asta cu Teo, Vio și Costel... fără Costel

Teo, Vio și Costel au fost în dimineața asta la Bogdan, Shurubel și Ionuț. Ei, sigur, Costel n-a mai...

New Social Media – Podcast și TikTok la SocialPedia 7

Noul tablou New Social Media – Podcast și TikTok - este subiectul noului eveniment SocialPedia, sing...