Tenis pentru fapte bune cu Virgin Radio Romania

CoolNews, NEWS
share

Aflat la a patra ediție, turneul “Tenis pentru Fapte Bune” este o competiție sportivă pentru jucători de tenis amatori care doresc să se mențină activi și să se bucure din plin de șansa de a practica un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunea lor sprijină tinerii ce ies din centrele de plasament din România în lupta pentru o viață normală.

Prin sport, vrem să transmitem mai departe mesajul miilor de tineri instituționalizați din România, ce au mare nevoie de sprijin în etapa trecerii către viața pe cont propriu.

Mai mulți colegi din echipa Virgin Radio Romania au participat atât la probele de simplu, cât și la cele de dublu. Una dintre echipe a fost formată din realizatorii emisiunii Virgin Radio Sunday Club, Andrei Mușat și Valeriu Șerban:

Când am auzit că putem să jucăm tenis și să ajutăm tinerii, ne-am înscris imediat. N-am mai stat pe gânduri. Nu ne-a interesat neapărat competiția, ca drept dovadă că am pierdut de la primul meci, dar cu zâmbetul pe buze. Noi cu siguranță vom mai juca tenis, tocmai am descoperit o nouă pasiune și cel mai probabil vom mai participa și la edițiile viitoare”, au declarat DJ-ii Andrei Mușat și Valeriu Șerban

Participând la Tenis pentru Fapte Bune, îți oferi șansa de a fi parte dintr-o mișcare spre bine care aduce o schimbare reală în comunitatea noastră. Fiecare participare contribuie la sprijinirea tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a copilului din România, ajutându-i să aibă șansa la un viitor mai bun, iar Virgin Radio Romania a fost partener media oficial al evenimentului.