Te vezi cu Liza și Fere live la TV

Celebrități, CoolNews
share

De la jumătatea lui octombrie, Liza şi Fere sunt „Cu capu-n zori”, la TVR 1.

De la 7.00 la 10.00, programul matinal în direct le aduce telespectatorilor toate informaţiile dimineţii, ştiri meteo, horoscop, cooking live în studio, ştiri din trafic, showbiz, style&beauty, parenting, casă şi gradină, sănătate, muzică, provocări, campanii şi evenimente actuale relevante pentru începerea cu energie şi optimism a unei noi zile bune. În spatele camerelor de luat vederi se află Augusta Lazarov Petrescu, producătorul emisiunii.

Pare o puştoaică, dar Liza Sabău face televiziune de 13 ani. Şi îi place la maximum! Dintre aceştia, primii opt ani i-a petrecut în TVR, în divertisment, ca redactor şi prezentator – nu într-o ordine anume, pentru că e o fire care nu prea se supune canoanelor şi se lasă ghidată după cum îi dictează sufletul. Speră să rămână la fel şi la 50 de ani. E atrasă de lumea artiştilor şi obsedată de fun facts şi informaţii de culise. Lisa are o listă de bărbaţi bine, în capul căreia tronează Pharrell Williams.

Îi place să călătorească şi a avut şansa să meargă, datorită job-ului, în cele mai frumoase şi exotice locuri din lume. De mai bine de un an e DJ la Virgin Radio Romania şi realizează programul de seară alături de Gabriel Fereşteanu. De Fere, mai exact.

La rândul lui, Fere şi-a început drumul în industria televiziunii tot într-o emisiune a TVR, apoi a continuat în presa scrisă, având şi câteva colaborări cu posturi de radio şi televiziune. Fere îţi umple fiecare seară, de luni până joi, cu cea mai bună muzică la Virgin Radio, într-un program de trei ore, împreună cu Liza. Fere e pasionat de social media şi creează conţinut video în mediul online. E licenţiat în Drept, „ca să aibă şi el o meserie”, dar crede în chakre, energii şi parapsihologie.

De curând, s-a mutat în garsoniera lui şi îşi doreşte să devină autonom, chiar dacă asta înseamnă să înceapă prin a-şi spăla singur hainele. Are un câine, pe nume Lord, pe care îl iubeşte mult.

Articole similare

România nu va participa la Eurovision 2024. Consiliul Administrativ al SRTv nu a aprobat participare...

CA al SRTv nu a aprobat participarea României la Eurovision 2024. Constrângerile financiare şi do...

wrs, câștigătorul Eurovision România, va susţine un turneu de promovare în Europa și în Israel...

Cu mai puțin de 50 de zile până la startul Eurovision Song Contest 2022, pregătirile artiștilor pent...

Toată vara, Ramona va face matinalul Virgin Radio Romania

Toată vara, Ramona va face matinalul Virgin Radio Romania. De la 7 la 10, Ramona Dumitrescu aduce do...