Taylor Swift și iubitul ei au închis o sală de fitness pentru a se antrena în liniște

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la sala de fitness după ce au și-au arătat corpurile lor lucrate într-o vacanță luxoasă în Bahamas, unde au fost surprinși iubindu-se ca în prima zi.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, și iubitul ei de la Kansas City Chiefs, tot în vârstă de 34 de ani, se presupune că au închis sala de sport DogPound din West Hollywood pentru a putea avea o sesiune privată de antrenament. Cuplul ar fi mers la sală după o întâlnire la sushi la Nobu în Malibu înainte de asta.

Conform fotografiilor făcute de fani care circulat pe rețelele de socializare în acest weekend, cuplul a avut o întâlnire la prânz la Nobu în Malibu, California, duminică, înainte de sesiunea lor de antrenament. Acest lucru vine după ce cei doi și-au petrecut un timp de calitate împreună în Bahamas după câteva luni aglomerate pentru cântăreață și pentru jucătorul de fotbal american.

Cântăreața, care este incredibil de în formă și demonstrează acest lucru în fiecare spectacolul din Eras Tour care durează 3 ore jumătate, noapte după noapte. Ea și iubitul ei sportiv a reușit să încorporeze o sesiune rapidă de sală după întâlnirea lor de la prânz, conform materialelor apărute în social media. Potrivit MailOnline, un martor ocular a dezvăluit că sala a fost închisă în timp ce cei doi făceau antrenamentul, iar membrii sălii au fost forțați să aștepte în afara timp de două ore până când cuplul și-a terminat antrenamentul.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Budapesta va găzdui finala Ligii Campionilor în 2026. Bucureştiul a ratat șansa

Comitetul Executiv al UEFA s-a reunit miercuri la Dublin, înaintea finalei Ligii Europa, şi a stabil...

Record la un meci de fotbal din Europa. Au fost bătute 56 de penalty-uri consecutive

Echipele de fotbal din Israel, SC Dimona și Shimshon Tel Aviv, au stabilit luni seara un nou record ...

Hai, fetele! Romania infrunta Bulgaria pe terenul de fotbal, dar si prejudecatile sexiste din afara ...

Naționala Feminină de Fotbal înfruntă săptămâna viitoare echipa Bulgariei în cadrul penultimului mec...