Taylor Swift, marea câștigătoare de la MTV VMA. Anti-hero, piesa anului

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Taylor Swift a dominat din nou MTV Video Music Awards (VMA), câștigând la fiecare categorie la care a fost nominalizată, într-o seară care a celebrat muzica latină, precum și 50 de ani de hip-hop, informează The Guardian.

Swift, aflată în prezent în mijlocul primului turneu de un miliard de dolari din istorie, a luat acasă premiul cel mai mare al serii, videoclipul anului, pentru piesa Anti-Hero, precum și cea mai bună regie, cel mai bun videoclip pop și melodia anului.

A fost o noapte triumfătoare pentru interpretele de sex feminin, care au avut cea mai mare reprezentare pe scenă. Olivia Rodrigo a început noaptea cu un colaj de piese de pe al doilea album al ei, Guts, iar Cardi B și Megan Thee Stallion au interpretat noul lor single Bongos. Doja Cat a încins atmosfera cu Attention, Paint the Town Red and Demons, flancată de o armată de dansatoare desenate cu vopsea de culoarea sângelui, iar Anitta a cântat și a făcut twerk pe Used To Be.

Dar noaptea i-a aparținut lui Taylor Swift, care a încheiat spectacolul obținând încă un premiu pentru videoclipul anului, la un an după ce și-a anunțat al 10-lea album de studio, Midnights, pe scenă. „Faptul că acesta este un premiu votat de fani înseamnă atât de mult pentru mine”, a spus ea despre premiul final al serii. „Tot ce am de spus în seara asta este mulțumesc. Sunt uluită.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Dave Grohl de la Foo Fighters o atacă pe Taylor Swift: „Noi ne numim turneul ‘Errors Tour’ – pentru ...

În timpul unui concert la London Stadium, sâmbătă (22 iunie), Dave Grohl de la Foo Fighters a atras ...

Febra Taylor Swift cuprinde Europa. Americanii iau cu asalt continentul pentru concerte mai ieftine

Turneul Eras al cântăreței Taylor Swift a debutat în Europa săptămâna trecută, după ce a cucerit pat...

Noul album lansat de Taylor Swift este oficial cel mai de succes album al decadei

The Tortured Poets Department, noul album al lui Taylor Swift, stabilește recorduri în toată lumea. ...