Taylor Swift, marea câștigătoare de la MTV VMA. Anti-hero, piesa anului

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Taylor Swift a dominat din nou MTV Video Music Awards (VMA), câștigând la fiecare categorie la care a fost nominalizată, într-o seară care a celebrat muzica latină, precum și 50 de ani de hip-hop, informează The Guardian.

Swift, aflată în prezent în mijlocul primului turneu de un miliard de dolari din istorie, a luat acasă premiul cel mai mare al serii, videoclipul anului, pentru piesa Anti-Hero, precum și cea mai bună regie, cel mai bun videoclip pop și melodia anului.

A fost o noapte triumfătoare pentru interpretele de sex feminin, care au avut cea mai mare reprezentare pe scenă. Olivia Rodrigo a început noaptea cu un colaj de piese de pe al doilea album al ei, Guts, iar Cardi B și Megan Thee Stallion au interpretat noul lor single Bongos. Doja Cat a încins atmosfera cu Attention, Paint the Town Red and Demons, flancată de o armată de dansatoare desenate cu vopsea de culoarea sângelui, iar Anitta a cântat și a făcut twerk pe Used To Be.

Dar noaptea i-a aparținut lui Taylor Swift, care a încheiat spectacolul obținând încă un premiu pentru videoclipul anului, la un an după ce și-a anunțat al 10-lea album de studio, Midnights, pe scenă. „Faptul că acesta este un premiu votat de fani înseamnă atât de mult pentru mine”, a spus ea despre premiul final al serii. „Tot ce am de spus în seara asta este mulțumesc. Sunt uluită.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Billie Eilish, Nicki Minaj, Taylor Swift și mulți alți artiști cer să fie protejați de abuzurile cre...

Peste 200 de muzicieni de renume au semnat o scrisoare deschisă solicitând protecție împotriva utili...

Taylor Swift și iubitul ei au închis o sală de fitness pentru a se antrena în liniște

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la sala de fitness după ce au și-au arătat corpurile lor...

Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, după ce artista a primit a patra oară trof...

S-au decernat premiile Grammy care recompensează performanțele din industria muzicală. Cântăreața am...