Taylor Swift, marea câștigătoare de la MTV VMA. Anti-hero, piesa anului

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Taylor Swift a dominat din nou MTV Video Music Awards (VMA), câștigând la fiecare categorie la care a fost nominalizată, într-o seară care a celebrat muzica latină, precum și 50 de ani de hip-hop, informează The Guardian.

Swift, aflată în prezent în mijlocul primului turneu de un miliard de dolari din istorie, a luat acasă premiul cel mai mare al serii, videoclipul anului, pentru piesa Anti-Hero, precum și cea mai bună regie, cel mai bun videoclip pop și melodia anului.

A fost o noapte triumfătoare pentru interpretele de sex feminin, care au avut cea mai mare reprezentare pe scenă. Olivia Rodrigo a început noaptea cu un colaj de piese de pe al doilea album al ei, Guts, iar Cardi B și Megan Thee Stallion au interpretat noul lor single Bongos. Doja Cat a încins atmosfera cu Attention, Paint the Town Red and Demons, flancată de o armată de dansatoare desenate cu vopsea de culoarea sângelui, iar Anitta a cântat și a făcut twerk pe Used To Be.

Dar noaptea i-a aparținut lui Taylor Swift, care a încheiat spectacolul obținând încă un premiu pentru videoclipul anului, la un an după ce și-a anunțat al 10-lea album de studio, Midnights, pe scenă. „Faptul că acesta este un premiu votat de fani înseamnă atât de mult pentru mine”, a spus ea despre premiul final al serii. „Tot ce am de spus în seara asta este mulțumesc. Sunt uluită.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

MTV Music Awards, anulat în contextul războiului dintre Israel și Hamas. „Nu este un moment bun pent...

MTV Music Awards a fost anulat în contextul războiului din Orientul Mijlociu. Evenimentul era progra...

[BREAKFAST] Taylor Swift anunță că lucrează la primul ei film. S-a ocupat de tot, inclusiv de regie ...

Fanii Taylor Swift sunt încântați, deoarece este confirmat că vedeta pop va regiza primul ei lungmet...

MTV EMA 2022: Taylor Swift - marea câștigătoare. Vezi aici lista completă a câștigătorilor

Cu 4 premii câștigate, Taylor Swift a cucerit gala MTV EMA din acest an. Evenimentul a avut loc dumi...