Confidenţialitate

Tabăra NERF cu vloggerii Ilie și Roman

CoolNews
share

Ilie va participa la cea de a doua ediție a Taberei NERF, care va avea loc între 20 și 25 iulie, la Bran. Alături de bunul său prieten Roman, el va lua parte la activitățile distractive pe care organizatorii le-au pregătit pentru ei și cei 34 de copii norocoși care vor fi în Tabăra NERF.

Cea de a doua ediție a Taberei NERF va avea loc în perioada 20 – 25 iulie 2017 în stațiunea Bran. Aici, copiii vor descoperi jocuri și ateliere creative unice, special create pentru Tabără, de care se vor bucura alături de prieteni noi și vechi. În plus, ei vor avea ocazia să descopere cele mai noi blastere NERF și multe alte jocuri noi de la Hasbro.

„Sloganul Taberei NERF este Distracție în mișcare, camarazi în deplasare, așadar am vrut să ne asigurăm că micuții câștigători vor avea parte cu adevărat de cea mai frumoasă experiență a verii. Tocmai de aceea, anul acesta am vrut să le oferim copiilor, pe lângă un program plin de jocuri extrem de creative alături de blasterele NERF, ocazia de a-l cunoaște pe vloggerul lor preferat. Cu siguranță va fi distracție, dar și multă mișcare în Tabăra NERF 2017”, spune Ana Szabadszalasi, brand manager Hasbro România

Perioada de înscriere pentru cea de a doua ediție a Taberei NERF se apropie de sfârșit, 5 iunie fiind data la care campania se încheie.

Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și părinții lor mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a intra în competiția care le poate aduce unul dintre cele 17 locuri duble în cea mai cool tabără de vară. Pentru a putea câștiga, aceștia trebuie să înregistreze pe www.tabaranerf.ro codurile promoționale de pe produsele NERF prticipante în campanie. În plus, pe lângă cele 17 locuri duble în tabără, cei mici pot câștiga și unul dintre cele 500 de premii din gama NERF puse în joc.

Articole similare

Un român din Italia a încălcat obligația de a sta acasă și a ieșit să caute o prostituată

În noaptea de 10 spre 11 martie, în jurul orei 02:30, un român în vârstă de 30 de ani a fost oprit d...

Un român este anchetat în UK, pentru că vindea vin și țuică în biberoane

Un român a fost prins de polițiștii britanici că vindea ilegal vin și țuică în magazinul lui din Bir...

Un român din Italia a fost expulzat pentru că bea prea mult

Un român de 54 de ani, stabilit în Pordenone, a fost expulzat vineri din Italia din cauza alcoolismu...