Confidenţialitate

Tabăra NERF cu vloggerii Ilie și Roman

CoolNews
share

Ilie va participa la cea de a doua ediție a Taberei NERF, care va avea loc între 20 și 25 iulie, la Bran. Alături de bunul său prieten Roman, el va lua parte la activitățile distractive pe care organizatorii le-au pregătit pentru ei și cei 34 de copii norocoși care vor fi în Tabăra NERF.

Cea de a doua ediție a Taberei NERF va avea loc în perioada 20 – 25 iulie 2017 în stațiunea Bran. Aici, copiii vor descoperi jocuri și ateliere creative unice, special create pentru Tabără, de care se vor bucura alături de prieteni noi și vechi. În plus, ei vor avea ocazia să descopere cele mai noi blastere NERF și multe alte jocuri noi de la Hasbro.

„Sloganul Taberei NERF este Distracție în mișcare, camarazi în deplasare, așadar am vrut să ne asigurăm că micuții câștigători vor avea parte cu adevărat de cea mai frumoasă experiență a verii. Tocmai de aceea, anul acesta am vrut să le oferim copiilor, pe lângă un program plin de jocuri extrem de creative alături de blasterele NERF, ocazia de a-l cunoaște pe vloggerul lor preferat. Cu siguranță va fi distracție, dar și multă mișcare în Tabăra NERF 2017”, spune Ana Szabadszalasi, brand manager Hasbro România

Advertisement

Perioada de înscriere pentru cea de a doua ediție a Taberei NERF se apropie de sfârșit, 5 iunie fiind data la care campania se încheie.

Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și părinții lor mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a intra în competiția care le poate aduce unul dintre cele 17 locuri duble în cea mai cool tabără de vară. Pentru a putea câștiga, aceștia trebuie să înregistreze pe www.tabaranerf.ro codurile promoționale de pe produsele NERF prticipante în campanie. În plus, pe lângă cele 17 locuri duble în tabără, cei mici pot câștiga și unul dintre cele 500 de premii din gama NERF puse în joc.

Articole similare

Germania: Un român a tras cu aspiratorul aproape 57.000 de euro din seiful unui magazin (AUDIO)

Un român a fost judecat și condamnat, luni, după ce a jefuit un magazin Lidl, în decembrie 2019, scr...

S-a lăudat pe Facebook că a furat bijuterii de 600.000 euro din casa unei femei din Milano. Cum a fo...

Un tânăr de 20 de ani din România a fost condamnat la 6 ani de închisoare în Italia după ce a furat ...

Un român ar merge CEL MULT un kilometru pe jos până la cea mai apropiată farmacie

Românii sunt dispuşi să meargă CEL MULT un kilometru pe jos până la cea mai apropiată farmacie, spun...