Confidenţialitate

Sylvester Stallone va juca în The Suicide Squad

Celebrități, CoolNews
share

Actorul în vârstă de 74 de ani a confirmat că va face parte din noul film ‘The Suicide Squad‘. Sylvester Stallone a postat pe contul său de Instagram un video în care spunea că se pregătește să meargă la filmări și că de abia așteaptă să lucreze cu producătorul James Gunn. La scurt timp, postarea a fost ștearsă, iar Gunn și-a anunțat urmăritorii că zvonurile sunt reale și că Stallone va apărea în film.

“I saw it and it’s unbelievable, so I’m very proud to be included and I can’t tell you anything more about it because you’re going to have to wait and see that but it’s going to be well worth the wait. Anyway, keep punching and see you în the movies.” – L-am văzut și e incredibil, așa că sunt foarte mândru să fac parte din acest proiect. Nu va pot spune nimic mai mult despre ceea ce urmează, fiindcă trebuie să așteptăm, dar așteptarea va merita. În orice caz, îi dăm bătaie și ne vedem în filme – a declarat Sylvester.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Sylvester Stallone va juca în The Suicide Squad

Actorul în vârstă de 74 de ani a confirmat că va face parte din noul film 'The Suicide Squad'. Sylve...

Încep filmările pentru Spider-man 3

Tom Holland a anunțat ieri pe contul său de Instagram că doar ce a primit script-ul, așa că știe cla...

Motivul real pentru care filmările pentru 'THE BATMAN'au fost întrerupte

Deși inițial s-a speculat faptul că filmările pentru noul film 'BATMAN' au fost amânate din cauza fa...