[Sunday Club] Connect-R: „În maximum 3 ani mă las de muzică”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Virgin Radio Sunday Club, cea mai nouă emisiune de la Virgin Radio Romania, îți aduce în fiecare duminică seara, de la 20 la 22, fix artiștii aceia cu care ai vrea să stai de vorbă la final de săptămână. Alături de Valeriu Șerban și Andrei Mușat, săptămâna aceasta s-a înscris în club și Connect-R! 

Întrebat cât de mult timp are pentru el însuși, Ștefan Relu Mihalache (Connect-R), a declarat că nu prea are timp liber și că se resimte destul de mult:

Nu am foarte mult, ce-i drept. Tocmai de accea m-am decis ca în câțiva ani, nu știu, maxim 3 să „get over with it”. „Life is more than music” și carieră. „It’s enough”, a povestit Connect-R la Sunday Club.

Fică-mea face deja 10 ani, eu mi-am demonstrat absolut orice, mi-am primit și aplauzele pe care nu le-am primit când eram mic, am liniștit și stomacul. Din socotelile mele și fiică-mea va avea stomacul liniștit, nu știu de ce s-o mai lungesc. M-am săturat de drumurile lungi. Oricât de mare ar fi pasiunea, când se transformă în volum devine rutină. În continuare îmi place ce fac, nu o să mă desprind de treaba asta. Am copii de care mă ocup, îmi place munca de studio, dar gata cu drumurile”, a adăugat artistul.

Ai ratat vreo ediție de Sunday Club sau pur și simplu ți-au plăcut și vrei să le asculți din nou? Le poți asculta oricând, chiar aici!

Ascultă Virgin Radio Sunday Club cu Valeriu Șerban și Andrei Mușat, în fiecare duminică, de la 20 la 22 la Virgin Radio Romania!

Articole similare

Raluka și Connect-R ne-au adus „Lasă-mă să te...” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Episodul 2 din sezonul 2 de Breakfast e aici! Ramona Dumitrescu și Valeriu Șerban - invitați special...

Așteptarea a luat sfârșit! Veronica Trandafir și Andrei Niculae se întorc cu sezonul doi din Breakfa...

Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă! Peste 5000 de spectatori car...

Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat și au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, ...