[Sunday Club] Connect-R: „În maximum 3 ani mă las de muzică”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Virgin Radio Sunday Club, cea mai nouă emisiune de la Virgin Radio Romania, îți aduce în fiecare duminică seara, de la 20 la 22, fix artiștii aceia cu care ai vrea să stai de vorbă la final de săptămână. Alături de Valeriu Șerban și Andrei Mușat, săptămâna aceasta s-a înscris în club și Connect-R! 

Întrebat cât de mult timp are pentru el însuși, Ștefan Relu Mihalache (Connect-R), a declarat că nu prea are timp liber și că se resimte destul de mult:

Nu am foarte mult, ce-i drept. Tocmai de accea m-am decis ca în câțiva ani, nu știu, maxim 3 să „get over with it”. „Life is more than music” și carieră. „It’s enough”, a povestit Connect-R la Sunday Club.

Fică-mea face deja 10 ani, eu mi-am demonstrat absolut orice, mi-am primit și aplauzele pe care nu le-am primit când eram mic, am liniștit și stomacul. Din socotelile mele și fiică-mea va avea stomacul liniștit, nu știu de ce s-o mai lungesc. M-am săturat de drumurile lungi. Oricât de mare ar fi pasiunea, când se transformă în volum devine rutină. În continuare îmi place ce fac, nu o să mă desprind de treaba asta. Am copii de care mă ocup, îmi place munca de studio, dar gata cu drumurile”, a adăugat artistul.

Ai ratat vreo ediție de Sunday Club sau pur și simplu ți-au plăcut și vrei să le asculți din nou? Le poți asculta oricând, chiar aici!

Ascultă Virgin Radio Sunday Club cu Valeriu Șerban și Andrei Mușat, în fiecare duminică, de la 20 la 22 la Virgin Radio Romania!

Articole similare

Cum au simțit românii prezenți la Cascada Niagara eclipsa totală de soare - AUDIO

Milioane de oameni din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada au urmărit pe 8 aprilie eclipsa t...

Povestea lui OG EastBull, de la viața într-o baracă din Roma la muzică - VIDEO

Prezent la Matinalul Virgin Radio Breakfast, rapper-ul OG EastBull a povestit despre viața grea pe c...

Alduts Sherdley a lansat INTIM, primul album de R&B romanesc dupa 20 de ani, la Sunday Club

“INTIM” este o panză iar Alduts a pictat sentimentele ei pe ea cu detalii foarte fine. “INTIM” a fos...