Confidenţialitate

Suceava: După ce a amenințat cu pistolul o vânzătoare pentru două iaurturi, tânărul a fost eliberat și s-a întors să le plătească

NEWS, Viral
share

După ce a amenințat cu pistolul o vânzătoare pentru două iaurturi, un sucevean de 30 de ani a fost eliberat de poliție.

El a fost inițial reţinut pentru tâlhărie calificată.

Bărbatul a încercat să fure iaurturile, dar pentru că femeia a strigat după el, s-a întors să o amenințe cu un pistol, apoi a fugit.

Polițiștii au aflat că era vorba de fapt, despre un pistol de jucărie și au mai aflat că bărbatul suferea de afecţiuni psihice.

După ce a fost eliberat, bărbatul s-a întors la magazin și a plătit cele două iaurturi furate, sub ochii patronului de magazin. Apoi a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vânzătoarea a declarat că nu știe cum va veni a doua zi la serviciu:

Poliția m-a asigurat să stau liniștită că o să fie arestat. Dar nu e arestat. E în libertate. Probabil nu reprezintă un pericol pentru noi. Probabil trebuie să se întâmple ceva mai grav ca să fie arestat”.

Administratorul magazinului spune că e incredibil așa ceva:
Fetele sunt terorizate, speriate. Ele termină programul la ora 21. Cum se duc ele acasă? Nu am nicio pretenție decât să mă duc liniștit acasă, Și eu și fetele”.

Potrivit Monitorului de Suceava, comercianții îi roagă pe polițiști să patruleze mai des în zonă, pentru că e un cartier în care s-au mai întâmplat violențe de acest gen.

Foto: Unsplash Mehrad Vosoughi