Confidenţialitate

Strategia de căutare a job-ului care îți va crește șansele de angajare

CoolNews
share

Dacă tot aplici pentru un job, însă nu se ivește nimic, ar putea fi datorită faptului că alți candidați ți-au luat-o înainte. Dar nu cum te-ai aștepta.

Atunci când cauți un job, reușita poate fi determinată de persoanele pe care le cunoști. Un articol recent publicat de Jobvite oferă informații cu privire la faptul că aplicanții recomandați sunt de 15 ori mai predispuși la a fi angajați decât cei care aplică prin ofertele de job expuse pe site-uri.

Greu de crezut, nu? Ei bine, aproximativ 80% din cei ce recrutează au indicat că cea mai bună metodă de a găsi angajați de calitate este prin recomandari, iar acest lucru a rămas stabil. Poate și pentru că angajații care recomandă noi candidați au deja votul de încredere al recrutorilor, aceștia din urmă așteptându-se la persoane asemănătoare ca valori, abilități și motivație.

Our boss, Richard Branson spune că nu trebuie să te uiți înapoi, ci să mergi înainte.

Mama lui Richard Branson l-a învățat că oamenii tind să se concentreze mai mult pe eșec, decât să învețe din greșeli și să meargă mai departe. “Nicioadată o întâmplare nu este văzută de mine ca o experiență negativă, ci ca un proces de învățare” , spune Richard Branson.

Dacă ești fanul motivaționalelor și citatelor inspiraționale, o să-ți placă lista făcută de cv30.co în care sunt cele mai bune sfaturi date de lideri de succes. Tot acolo o să ai și niște sfaturi uitle pentru studenți, despre cum să împarți eficient timpul între facultate și viața profesională.

Articole similare

Andrei Niculae i-a găsit job lui Răzvan, în direct la radio!

În fiecare zi la Virgin Radio Romania, Andrei Niculae încearcă să găsească joburi românilor care și ...

NICULAE INTREABA: "CE AI FACE DACA TI-AI PIERDE JOBUL?"

Prima intrebare din emisiunea lui Andrei Niculae de astazi a fost ceva mai reala, dupa cum a pomenit...

Casa Regală caută șef pentru social media care să lucreze la Buckingham Palace

Priceput la Facebook, Instagram, YouTube, poate și ceva Tik Tok? Ai putea să te muți la Londra pentr...