Confidenţialitate

Stormzy și Lewis Capaldi sunt marii favoriţi ai galei Brit Awards 2020

Muzică
share

Premiile Brit Award, decernate de Industria Fonografică Britanică pentru prima dată în 1977, vor fi atribuite în acest an într-o ediţie specială – cea de-a 40-a -, în care ritmurile pop şi rap se vor înfrunta încă o dată. Marii favoriţi ai galei Brit Awards 2020 sunt rapperul Stormzy şi cantautorul scoţian Lewis Capaldi, care este nominalizat cu albumul său de debut „Divinely Uninspired to a Hellish Extent”.

Lewis Capaldi a fost nominalizat şi anul trecut la premiul criticii, pe care însă nu l-a câştigat. De data aceasta, artistul din Glasgow este nominalizat la categoriile „cel mai bun artist britanic”, „cel mai bun album al anului”, „cel mai bun cântec” (cu piesa „Someone You Loved”) şi „cel mai bun artist debutant”.

Starul scoţian îi va avea ca principali rivali în cadrul acestei gale pe Harry Styles, fost component al grupului One Direction, rapperii Dave şi Stormzy şi cântăreţul Michael Kiwanuka.

După pauza de anul trecut, Stormzy aspiră la premiul pentru albumul anului, cu materialul discografic „Heavy is the Head„, lansat anul trecut şi care a urcat recent pe primele locuri în topurile britanice.

Articole similare

Toate reprezentațiile LIVE de la BRIT AWARDS: Billie Eilish, Harry Styles, Lewis Capaldi, Mabel și S...

Lewis Capaldi şi rapperul londonez Dave au fost marii câștigători ai Brit Awards, gala care s-a ținu...

Brit Awards 2020: Ei sunt marii câștigători ai galei - VIDEO

Lewis Capaldi şi rapperul londonez Dave au fost marii câștigători ai Brit Awards, gala care s-a ținu...

Harry Styles, Billie Eilish si Lewis Capaldi vor urca pe scenă la Brit Awards

Vesti noi despre nebunia de la Brits, din acest an: Harry Styles, Billie Eilish si Lewis Capaldi sun...