Confidenţialitate

Știai asta despre Șerban Pavlu?

Celebrități, CoolNews
share

Joi, la Virgin Tonic stăm la povești cu actorul Șerban Pavlu. Ne auzi la radio și ne poți și urmări video pe pagina de facebook Virgin Radio Romania, după ora 8.30. Până atunci însă, cunoaște-l mai bine pe actorul bad guy din cel mai popular serial românesc al momentului.

În 1997, Șerban Pavlu a absolvit UNATC Ion Luca Caragiale, clasa prof. Alexandru Repan. ”Sunt mai mult decât uimit că am ajuns să tră­iesc din meseria asta. N-am crezut niciodată că se va ajunge aici. Ăsta e nivelul la care sunt acum. Un om care poate să-şi întreţină familia, casa. Un om care poate să-şi facă planuri de viitor din pro­fesia asta. Pe de altă parte, mă ocup cu toate latu­rile meseriei de actor. Cred că doar filme pentru adulţi n-am făcut”, spunea într-un interviu recent.

Luna asta a venit și al doilea sezon al serialului ”Umbre”, pe care l-a transformat pe Șerban Pavlu într-un actor și mai cool, cu aer de Hollywood.

Finalul primului sezon îl prindea pe Relu, personajul jucat de Șerban Pavlu, în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.

Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Relu Oncescu și soția sa, Gina, s-au separat. Cele două vieți ale lui Relu se intersectează violent. Fiica lor se căsătorește cu băiatul Căpitanului, mafiotul pentru care lucrează Relu. Tinerii, care așteaptă un copil, primesc cadou de nuntă o mașină scumpă și pleacă în luna de miere. Răfuielile vechi îi ajung din urmă pe copii și pe părinți. În lumea interlopă totul se plătește. Relu îi caută pe vinovați și încearcă să-și facă singur dreptate.

Dincolo de serialul ”Umbre”, rolurile prin care l-ai mai văzut sau aprițiile la TV, Șerban Pavlu a făcut opt ani de polo pe apă, dar a fost nevoit să renunţe din pricina unor probleme medicale.

Și-a făcut copilăria prin București, unde a improvizat cel mai tare loc de joacă. ”Eu am crescut numai pe-afară, pe strada Nicolae Titulescu, printre dărâmăturile şi construcţiile lui Ceauşescu. Nu aveam bunici la ţară, aşa că de la 6 până la 14 ani, mă jucam numai unde s-a demolat tot şi s-au construit clădiri de la zero. Noi, copiii, abia aşteptam să luăm în primire casele evacuate. Ţin minte că, de multe ori, unele dintre ele, până să fie demolate, mai aveau uşi, mobilier, de care ne foloseam când ne jucam de-a v-aţi ascunselea sau de-a hoţii şi vardiştii”, povestea Șerban Pavlu într-un interviu pentru Adevărul de Weekend.

Articole similare

HBO Max dă seriale pe Snapchat

HBO Max a devenit primul mare jucător de pe piața de streaming video care construiește un Snap Mini ...

HBO oprește temporar filmările la continuarea "Game of Thrones", "House of the Dragon"

HBO oprește filmările la "House of the Dragon" , serie care vine înaintea poveștii din "Game of Thro...

The Weeknd lucrează la un serial pentru HBO

Pe lângă muzică, The Weeknd și-a găsit acum și o nouă preocupare. The Weeknd va fi co-autor şi star...