Confidenţialitate

Steve Aoki ne învață o lecție despre puterea de a merge mai departe VIDEO

Muzică
share

Timp de două decenii Steve Aoki a devenit un nume mare în ceea ce privește muzica, moda și stilul de viață electronic. S-a lansat datorită faptului că a  oferit o platformă pentru artiști și organizând petreceri rock în sufrageria sa, iar acum e un simbol al muncii extreme pentru nenumărați antreprenori din Europa și de peste ocean.

Steve Aoki este și cel ce l-a inspirat pe Luc Belaire să pornească campania „Self made tastes better”, ce are ca scop celebrarea artiștilor și a antreprenorilor care și-au pavat prin muncă asiduă drumul spre succes.

„Să fii artist pe cont propriu începe în capul tău.”, dezvăluie Steve Aoki. „Trebuie să înveți din fiecare cădere și din fiecare eșec. Cel mai important, trebuie să accepți că vei cădea și vei eșua de multe ori.”

Steve Aoki se declarmai apropiat de fani ca niciodat, ba chiar le-a transmis un mesaj cu privire la puterea de a merge mai departe, indiferent de situație.

„Veți avea multe eșeuri și câteodată acele eșecuri sunt semne care vă spun că acea cale nu e pentru voi. Poate inima voastră nu e acolo, prezentă în acțiune. De aceea e destul de greu să-ți urmezi inima. Inima ta îți spune cât de mult vei supraviețui în joc.”

Articole similare

Steve Aoki, director de creație pentru o campanie Tic-Tac - VIDEO

Steve Aoki a devenit unul dintre directorii de creație ai companiei Tic-Tac după ce a colaborat pent...

O colaborare neșteptată Steve Aoki & Maluma - Maldad

Steve Aoki este genul de producător care nu a spus niciodată "NU" unei colaborări care să genereze c...

Strike a Pose - DJ care au reușit în industria de fashion

Fie că e vorba de culori vibrante inspirate din scena acid house a anilor '80 ori de creații oversiz...