Steve Ant și Liviu Teodorescu lansează single-ul „Mi Loca”

CoolNews, Muzică
share

Artistul de origine greacă, Steve Ant, și Liviu Teodorescu prelungesc vara cu o melodie perfectă pentru petreceri si playlist-uri – „Mi Loca”.

Piesa reprezintă o premieră pentru Liviu Teodorescu, cântând pentru prima dată in limba spaniolă, alaturi de un intro în limba greacă de la Steve Ant.

„Mi Loca” este compusă de catre Steve Ant, Liviu Teodorescu, Boier Bibescu, Alexandra Stanciu si Gheorghe Alin.

„Mi Loca” reprezintă o explorare a emoțiilor și sentimentelor intense dintr-o relație pasională. Piesa aduce în prim-plan un amestec de sunete vibrante, versuri captivante și o energie debordantă. Vocile expresive ale celor doi artiști se contopesc într-o poveste muzicală ce transmite atitudine și forță.

Steve Ant este un artist grec in vârstă de 27 ani, care a cucerit juriul de la Românii au Talent 2022, unde a cântat în limba engleză, greacă și română.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Articole similare

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Liviu Teodorescu lansează single-ul "Mă arunc". Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae...

În timp ce melodia "Mi Loca", alături de Steve Ant, ocupă primele locuri în topurile muzicale și a f...

Dorian Popa și Liviu Teodorescu lansează videoclipul piesei "Da"

După hiturile "Fanele" și "Sar pe noi", cu milioane de vizualizări pe YouTube, Dorian Popa și Liviu ...