Astea sunt vedetele care dețin recorduri mondiale

Celebrități, CoolNews
share

Ştiai că există staturi care deţin recorduri mondiale? Ei bine, printre marile nume de pe această listă le găsim pe Betty White şi Ellen DeGeneres, dar şi pe Harrison Ford.

Eminem deţine recordul pentru cel mai rapid rapper. Piesa „Rap God” are 1560 de cuvinte, iar la un simplu calcul reiese că el rosteşte 4,28 de cuvinte pe secundă.

Dwayne „The Rock” Johnson deţine recordul pentru cele mai multe selfie-uri făcute cu fanii săi, în 3 minute. A reuşit să facă 105 selfie-uri!

Vin Diesel are poza cu cele mai multe like-uri, pe Facebook. Din păcate, poza era cu el şi cu Paul Walker, imediat după moartea aceastuia, în 2013. La această poză, Vin Diesel a primit 7,1 milioane de like-uri şi a fost share-uită de 500.000 de ori.

Ellen DeGeneres are cel mai distribuit tweet. Este vorba despre celebrul tweet în care este inclus cel mai cool selfie, în care apar Bradley Cooper, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie şi mulţi alţii. Au fost înregistrate peste 1 milion de retweet-uri în doar o oră!

Betty White deţine recordul pentru cea mai lungă carieră la Hollywood a unei femei. Ea şi-a făcut debutul în această lume a starurilor în 1939 şi nu s-a oprit nici în ziua de azi.

One Direction deţine mai multe recorduri: cel mai mare număr de fani pe Twitter al unei trupe – 23,4 milioane, cel mai mare număr de abonați la canalul de YouTube, prima trupă din Marea Britanie care a debutat direct pe locul 1 în S.U.A., toate cele patru albume de până acum au fost No. 1 în S.U.A.

Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorită personajului pe care l-a interpretat în „Jocurile foamei”, fiind desemnată eroina dintr-un film de acţiune care a înregistrat cele mai mari încasări la nivel internaţional. Întreaga serie a avut încasări de 2,9 miliarde de dolari.

Filmele în care a jucat Harrison Ford au avut cele mai mari încasări din toate timpurile. Mai exact 4,7 miliarde de dolari, în SUA, şi peste 6 miliarde de dolari în întreaga lume.

Articole similare

Dr. Dre a dezvăluit că Eminem urmează să lanseze un nou album. Ce s-a aflat până acum

Eminem se pregătește să lanseze un nou album, la patru ani de la cel mai recent. Marți seara (19 ...

Zayn (ex. One Direction) a lansat piesa “What I Am” și anunță noul album

Zayn a lansat piesa “What I Am” și anunță noul album. Cântecul este prima lansare de pe cel de-al pa...

Recorduri mondiale la atletism în România! La Brașov Running Festival 2023 atleta kenyană Agnes Nget...

Anul acesta, Brașov Running Festival, cel mai important festi­val dedicat alergării din România, dar...