Spice Girls se reunesc în 2018 pentru a lansa un album – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Cele cinci membre ale trupei britanice Spice Girls plănuiesc să se reunească din nou, anul viitor.

Un apropiat al grupului a declarat pentru The Sun că fetele vor să înregistreze un program special de televiziune și să lanseze un album compilație.

Potrivit acestuia, Melanie C a avut, vara aceasta, o serie de ”convorbiri secrete” cu celelalte fete încheiate cu un angajament din partea tuturor componentelor Spice Girls.

Se pare că cel mai greu a fost să obțină acordul Victoriei Beckham (Posh Spice), care se tot opunea ”reîntâlnirii”.

Apropiatul grupului a povestit pentru The Sun că prietenia dintre fete s-a reînnodat după o serie de evenimente petrecute în viața lor, precum nașterea celui de-al doilea copil al lui Geri Halliwell și bătălia juridică în care s-a transformat divorțul lui Mel B.

”După cum stau lucrurile, vor lucra împreună la o serie de proiecte, care includ un album (de compilații) și un program de televiziune pentru a aduce un omagiu trupei Spice Girls, a declarat sursa.

Trupa Spice Girls a fost înființată în 1994 și avea în componență cinci fete: Melanie C. (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Mel B. (Scary Spice), Victoriei Beckham (Posh Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice).

https://www.youtube.com/watch?v=eLUs4lMCZQ8

În 1996, trupa a lansat primul single, ”Wannabe”! Piesa a fost no.1 în clasamentele britanice timp de 7 săptămâni, ceea ce le-a ajutat pe fete să se lanseze pe plan internațional.

Spice Girls s-a transformat rapid într-un fenomen internațional, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de discuri în întreaga lume, cu numai trei albume. A devenit astfel grupul, alcătuit numai din fete, cu cele mai mari vânzări la nivel internațional.

Pentru cele cinci fete vraja s-a rupt prin 2001, când fiecare a ales să meargă pe un alt drum, cel al unei cariere solo. În 2007 formația s-a reunit pentru un turneu în jurul lumii și pentru a lansa un album cu cele mai cunoscute piese ale lor.

Ultima dată când fetele au urcat pe scenă a fost în 2012, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Articole similare

Nick Jonas vorbește despre posibila reunire cu frații săi

Nick Jonas tocmai s-a mutat în noul său apartament din New York. Acolo este și sediul unde, împreună...

Trupa Spice Girls se va reuni anul viitor

Remember Spice Girls? Fetele care au făcut furori în anii 90 plănuiesc să se reunească în 2018 pentr...

Spice Girls se reunesc în 2018 pentru a lansa un album - VIDEO

Cele cinci membre ale trupei britanice Spice Girls plănuiesc să se reunească din nou, anul viitor. ...