Confidenţialitate

Spice Girls se reunesc în 2018 pentru a lansa un album – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Cele cinci membre ale trupei britanice Spice Girls plănuiesc să se reunească din nou, anul viitor.

Un apropiat al grupului a declarat pentru The Sun că fetele vor să înregistreze un program special de televiziune și să lanseze un album compilație.

Potrivit acestuia, Melanie C a avut, vara aceasta, o serie de ”convorbiri secrete” cu celelalte fete încheiate cu un angajament din partea tuturor componentelor Spice Girls.

Se pare că cel mai greu a fost să obțină acordul Victoriei Beckham (Posh Spice), care se tot opunea ”reîntâlnirii”.

Apropiatul grupului a povestit pentru The Sun că prietenia dintre fete s-a reînnodat după o serie de evenimente petrecute în viața lor, precum nașterea celui de-al doilea copil al lui Geri Halliwell și bătălia juridică în care s-a transformat divorțul lui Mel B.

”După cum stau lucrurile, vor lucra împreună la o serie de proiecte, care includ un album (de compilații) și un program de televiziune pentru a aduce un omagiu trupei Spice Girls, a declarat sursa.

Trupa Spice Girls a fost înființată în 1994 și avea în componență cinci fete: Melanie C. (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Mel B. (Scary Spice), Victoriei Beckham (Posh Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice).

https://www.youtube.com/watch?v=eLUs4lMCZQ8

În 1996, trupa a lansat primul single, ”Wannabe”! Piesa a fost no.1 în clasamentele britanice timp de 7 săptămâni, ceea ce le-a ajutat pe fete să se lanseze pe plan internațional.

Spice Girls s-a transformat rapid într-un fenomen internațional, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de discuri în întreaga lume, cu numai trei albume. A devenit astfel grupul, alcătuit numai din fete, cu cele mai mari vânzări la nivel internațional.

Pentru cele cinci fete vraja s-a rupt prin 2001, când fiecare a ales să meargă pe un alt drum, cel al unei cariere solo. În 2007 formația s-a reunit pentru un turneu în jurul lumii și pentru a lansa un album cu cele mai cunoscute piese ale lor.

Ultima dată când fetele au urcat pe scenă a fost în 2012, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Articole similare

O altfel de reuniune Spice Girls

Fostele membre Spice Girls s-au reunit săptămâna trecută, pentru a se bucura de o plimbare post-izol...

Personajele din FRIENDS se reunesc pentru un proiect pe HBO MAX

Fanii serialului „Friends” primesc vești bune în legătură cu o posibilă reunire. Conform Deadline...

Ce spun Andreea Balan și Andreea Antonescu despre reuniunea Andre

Invitate în #MaratonulLuiNiculae5, fetele de la Andre au vorbit despre reuninea trupei în direct în ...