Confidenţialitate

Spectacolul musical/multimedia „Circle of Love” are premiera pe 23 februarie la CinemaPro

CoolNews, Viral
share

Circle of Love este un spectacol multimedia neconvențional în care unele dintre cele mai cunoscute melodii Depeche Mode, interpretate live de către band-ul April, cântă sfârșitul unei povești de dragoste. Producția audio-vizuală Circle of Love te va purta prin etapele vindecării unei suferințe din dragoste și va avea premiera la București joi pe 23 februarie la CinemaPro. Biletele costă de la 45 de lei (presale) și sunt disponibile în rețelele www.iabilet.ro, Eventim, www.bilete.ro, Startickets precum și la casa de bilete CinemaPro.

Circle of Love este o experiență unică; timp de 80 de minute vei avea parte de ceva total diferit decât tot ce ai văzut până acum în materie de spectacole. Muzica celor de la Depeche Mode, interpretată live, urmărește îndeaproape firul epic al scurt-metrajului axat pe experiențele personajului principal, sincronizarea perfectă dintre film și versuri prinzându-te într-un roller coaster emoțional, devenind tu însuți parte din poveste.

Circle of Love – official trailer 2017

Relația, Negarea și Negocierea, Furia, Depresia, Excesul, Acceptarea și Speranța sunt așa-numitele „etape de doliu” prin care și tu ai trecut când ai pierdut pe cineva drag. Prin aceleași stadii trece și Alex, protagonistul show-ului Circle of Love, dragostea fiind simultan atât motivul căderii sale cât și impulsul pentru a se ridica din nou.

„Alex sunt eu, poți fi și tu… practic Alex poate fi oricine a trecut sau trece printr-o despărțire, printr-o schimbare grea de viață. Din păcate știm cu toții că viața nu este numai roz, cu toții am fost acolo. Și în acel moment cu toții cred că vrem să înțelegem ce se întâmplă cu noi, să știm la ce să ne așteptăm, cum putem lupta.” – Petre Marinescu, producătorul spectacolului.

Premiera Circle of Love la București are loc joi, pe 23 februarie, la CinemaPro (str. Ion Ghica nr. 3) iar biletele sunt deja disponibile în rețelele IaBilet, Eventim, Bilete.ro, Startickets și la casa de bilete CinemaPro.

Articole similare

Whitney Houston, Depeche Mode şi Notorious B.I.G. intră în Rock and Roll Hall of Fame

Whitney Houston, trupa britanică new wave Depeche Mode şi rapper-ul american Notorious B.I.G. fac pa...

Dave Gahan de la Depeche Mode e super misterios în videoclipul piesei "Ocean" - VIDEO

"Ocean" are parte de un videoclip care te va lăsa mască. Pentru acest video, Goldfrapp l-a racolat p...

NOS Alive - festivalul de la malul Oceanului Atlantic

Festivalul NOS Alive va avea loc în perioada 6-8 iulie, la Lisabona, pe malul Oceanului Atlantic. ...