Confidenţialitate

Spectacolul „Fii de partea mea” va avea premiera pe 8 iunie

CoolNews
share

Acting Up, o trupă de teatru de liceeni din București, pune în scenă săptămâna viitoare o piesă pe care nu ar trebui să o ratezi. La Teatrul Nottara din București, la Sala Horia Lovinescu, pe 8 iunie 2018, la ora 19:00, are loc premeira „Fii de partea mea” .

Spectacolul „Fii de partea mea” ilustrează universul a zece adolescenți care vin la un curs de debate în speranța că își vor soluționa problemele în familie. Călin, psihologul care se ocupă de ei, devine punctul de sprijin în mijlocul furtunii din viețile lor. Atunci când lipsa iubirii din partea părinților își lasă amprenta în dezvoltarea lor, adolescenții își pierd candoarea și caută cu disperare un loc al lor, unde se pot regăsi.

Spectacolul face parte dintr-un proiect mai amplu intitulat „Fii de partea mea!”, prin care Fundația Noua Generație încearcă să îi apropie pe părinţi de copiii lor adolescenți.

Proiectul este ideea Mirelei Retegan și s-a născut în urma experienței personale de mamă de adolescentă. Maya, fiica ei, pasionată de teatru, joacă în spectacolul trupei Acting Up iar tatăl, Cornel Sorian, semnează coloana sonoră a spectacolului în calitate de compozitor și producător muzical. Spectacolul de teatru se bucură de prezența lui Marian Râlea în rolul profesorului de iubire.

Pe 8 iunie, după premiera spectacolului, editura Curtea Veche lansează cartea „Fii de partea mea”, semnată de Mirela Retegan și Liviana Țane.

Articole similare

Tudor Chirilă revine pe scena teatrului după doi ani în spectacolul „Visul American”

Teatrul de Comedie în parteneriat cu Fundația Culturală artEST anunță premiera națională a spectacol...

Ideo Ideis - Festivalul Național de Teatru Tânăr adună liceeni din 9 orașe

Ideo Ideis Festivalul Național de Teatru Tânăr, ajuns la ediția cu numărul 16, va avea loc între 9 ș...

Câte persoane s-au îmbolnăvit de COVID după evenimentele-test de luna trecută

Numai o persoană s-a îmbolnăvit de COVID după evenimentele-test desfășurate în țară, luna trecută. ...