South Park lansează două noi filme până la sfârșitul anului

CoolNews, Filme
share

Pe bune acum, filmul South Park din 1999, Bigger, Longer, and Uncut este unul dintre cele mai mișto filme de tip musical din istorie. Au trecut 22 de ani de când a fost lansat, și deși creatorii Trey Parker și Matt Stone au făcut multe alte episoade pentru serial, nu au mai lansat niciun alt film. Până acum, se pare, pentru că asta se va schimba în perioada imediat următoare. 

Nu cu mult timp în urmă, prin luna August, Parker și Stone au semnat un contract de 900 de milioane de dolari, pentru a continua South Park până în 2027. O parte a acestei înțelegeri ar implica și 14 noi filme care ar trebui să apară pe serviciul de streaming al celor de la Paramount.

Primul film din această serie ar trebui să apară pe 25 noiembrie și se numește South Park: Post Covid„E despre cum se străduiesc băieții să-și revină într-o lume post-covid. Încearcă doar să revină la normal”, a anunțat Parker pentru presă. Al doilea film ar trebui să apară în decembrie, ca mai apoi să se lanseze câte două pe an și tot așa pentru 6 ani de acum încolo.

Filmele acestea vor avea o formă nouă, adică nu vor semăna deloc cu musicalul din 1999 și nu vor fi nici episoade clasice South Park, dar nici special-uri. Sunt pur și simplu niște filme care vor avea aproximativ o oră. „Încercăm să facem pentru Paramount+ ceva total diferit de ce mai vedeți prin alte locuri. Așa că ne concentrăm pe filme făcute pentru TV, de aproximativ o oră, care vor fi mari de tot, dar nu vor rupe ca un film clasic, să zicem”, a declarat Stone.

Cu Viacom am realizat că le putem face atât de lungi sau atât de scurte cât avem noi nevoie”, a adăugat Parker. „Apoi ei au mers mai departe și le-au numit „filme”. Ei sunt cei care au zis că le oferim 14 filme în 7 ani. Tot ce pot să spun e că eu, personal, am 52 de ani și am făcut 3 filme în toată viața mea. Faceți voi calculele

 

 

Articole similare

„South Park” va produce al doilea episod special COVID-19: "Vom fi turmă"

După succesul primei părți, care a avut premiera anul trecut, producătorii „South Park” revin cu al ...

South Park - episod despre Coronavirus

Producătorii South Park au anunțat că pe 30 septembrie va apărea un episod special de 1 ora despre p...

South Park revine la TV în România

South Park revine la TV în România, după ce premiera sezonului 21 a avut loc pe 13 septembrie, în St...