Confidenţialitate

Soțul Serenei Williams, atac la Ion Țiriac pe Twitter, după ce aceasta a câștigat meciul cu Simona Halep

Celebrități
share

Serena Williams a învins-o în această dimineață pe Simona Halep, într-un meci dominat categoric de americancă, scor 6-3, 6-3.

Soțul Serenei, Alexis Ohanian, a postat un mesaj pe Twitter imediat după ce Serena s-a calificat în semifinalele Australian Open: „E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac„, a scris acesta pe Twitter

Conflictul dintre cei doi este ceva mai vechi, din momentul în care miliardarul român i-a transmis Serenei că ar trebui să se retragă dacă este sinceră cu ea. 

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.”, a spus Țiriac la o emisiune la TVR.

La acel moment Alexis Ohanian a scris pe Twitter faptul că „E destul de sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ceea ce crede Ion Țiriac” și că „A trebuit să îl caut pe Google. Se pare că fetița mea de 3 ani are mai multe Grand Slam-uri decât acest clovn”.

Articole similare

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Simona Halep ajunge în semifinală la Wimbledon, după un meci în care a dictat ritmul de la început p...

Simona Halep, eliminată la Roma în turul secund

Simona Halep a fost eliminată, miercuri seară, de americanca Danielle Collins (9 WTA) în turul secun...

Simona Halep face publică prima poză oficială de la nuntă

Pe contul ei de Instagram, Simona Halep face publică prima poză de la nuntă. Simona Halep a publi...