Confidenţialitate

Soția lui El Chapo dezvăluie cum era viața „regelui cocainei” înainte de a fi arestat – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Fotomodelul Emma Coronel Aispuro povestește că înainte ca El Chapo să fie arestat și extrădat în Statele Unite viața lor era una normală.

„Nu m-am temut niciodată pentru viața mea, pentru că nimeni nu a vrut să ne facă rău. Eu avea o viață normală. Vreau să mă pot întoarce la lucrurile pe care le făceam zi de zi!”, sunt câteva dintre răspunsurile pe care Emma le oferă jurnalistelor de la Telemundo, care i-au luat un interviu în exclusivitate.

Soția temutului traficant de droguri mexican spune că nici vorbă de vreo faptă necurată care ar putea fi pusă în cârca soțului ei și că adevărul va ieși la iveală în urma procesului prin care El Chapo trece în acest moment.

Emma Coronel Aispuro a povestit în timpul interviului că își dorește ca lumea să vadă de fapt că El Chapo, acuzat de fapte de corupție, omor și trafic de droguri, este un om obișnuit, un prieten, un soț și un tată înainte de toate.

El Chapo și Emma Coronel Aispuro sunt căsătoriți din 2007, între ei fiind o diferență considerabilă de vârstă. El are 61 de ani, în timp ce ea a făcut anul ăsta 29 de ani.

Articole similare

9GAG: Încă un like dat unui fotomodel de pe contul oficial de Instagram al Papei Francisc

Vă aduceți aminte că la sfârșitul lui noiembrie, un like dat de pe contul oficial de Instagram al Pa...

Cine e noua iubită a lui Brad Pitt

Se pare că Brad Pitt și a făcut iubită nouă. Nicole Poturalski are 27 de ani și este model de profes...

El Chapo și-a aflat verdictul - VIDEO

Joaquin “El Chapo” Guzman Loera a fost găsit vinovat pentru toate cele 10 capete de acuzare, pentru ...