Confidenţialitate

”Sorry We Missed You” se vede la cinema de săptămâna asta – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Ricky, Abby și cei doi copii ai lor locuiesc în Newcastle. Sunt o familie puternică, chiar dacă se zbat în datorii. Rămas fără job, Ricky vede o șansă atunci când se ivește ocazia să fie curier și șofer pe propria sa mașină.

Abby, soția sa care este asistentă socială, își vinde mașina pentru a-și ajuta soțul să-și îndeplinească visul. Curând însă, Ricky descoperă că trebuie să dea socoteală firmei de transport care îi repartizează cursele și îi controlează munca și, în final, viața sa și pe cea a familiei.

”Sorry We Missed You” vorbește despre schimbările de pe piața muncii și felul în care acestea ne afectează viața. Din selecția festivalului de la Cannes, filmul ajunge pe marile ecrane din România din 25 septembrie, distribuit de Independența Film.

”Sorry We Missed You”(În absența dvs.), al cărui scenariu este scris Paul Laverty, colaborator constant al lui Ken Loach, a fost parțial inspirat de cazul șoferului Don Lane, angajat ca liber profesionist, cu mașină proprie, la o firmă britanică de curierat, care a murit în 2018 pentru că, diabetic fiind, a ratat o serie de consultații medicale de teamă că va fi sancționat financiar.

Articole similare

Afișul primului film documentar românesc, expus în premieră

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sărbătorită pe 15 ianuarie, Muzeul Național de Istorie a Românie...

”Malcolm & Marie” va avea premiera pe Netflix - VIDEO

Netflix anunță o nouă premieră> ”Malcolm & Marie”. Cineastul Malcolm (John David Washington) și ...

”Wonder Woman” va avea și a treia parte

Abia s-a lansat al doilea film din serie că deja vin informații despre un al treilea. ”Wonder Woman ...