Sneakers & Co. – cel mai mare eveniment de sneakers din România revine la București pe 7-9 iunie

CoolNews, NEWS
share

Sneakers & Co., cel mai mare eveniment de sneakers din România, se întoarce între 7-9 iunie 2024 la Combinatul Fondului Plastic din București! Virgin Radio Romania este partener media oficial! 

Festivalul adună peste 50 de retaileri într-un spațiu dedicat artei. Partenerii festivalului pregătesc: ediții limitate, reduceri, customizare sneakers, stații de curățare sneakers, concursuri de sport (streetball), o zonă de arcade games, haine vintage, muzică, food & drinks si altele.

Cu mii de vizitatori din toată țara, Sneakers & Co. devine punctul de referință pentru comunitatea de sneakerheads din România!

O altă zonă de neratat este cea de conferinte – Stories, unde experți și pasionați discută despre sneakers și cele mai hot trenduri; aici veți învăța tips & tricks direct de la cei care fac trendurile posibile. Momentul culminant al acestei ediții se anunță a fi prezența lui Michael Dupoy, autorul seriei „All Gone”, o colecție de cărți care surprind cele mai relevante articole și momente din lumea streetwear-ului! 👀

A treia ediție a acestui eveniment vizează atât pasionații de sneakers, cât și pe cei care doresc să petreacă un weekend cool, într-un loc unde muzica, street style-ul și arta se întâlnesc în armonie perfectă!

În curtea Combinatului Fondului Plastic veți găsi un food court și baruri, zone dedicate competițiilor sportive și petrecerilor, precum și DJ set-uri și live set-uri exclusive de la Alt Om, Psihotrop sau On the Block.

Prețul unui bilet de o zi este doar 49 lei, iar pentru un abonament de 3 zile vei plăti doar 99 lei! Nu ratați această experiență unică și fresh! 🔥

 

Pentru mai multe detalii și ultimele update-uri, vizitați:

www.sneakersandco.ro

www.instagram.com/sneakersandco.ro

Let’s make memories and rock those kicks together! See you there!

Articole similare

Am relansat aplicația Virgin Radio Romania! Descarc-o acum

Avem o veste super tare pentru voi! Am relansat aplicația Virgin Radio România și acum o poți descăr...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...