Confidenţialitate

Smiley și DOC au fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Smiley și DOC sunt un duo perfect! Pe bune, când auzi că au lansat o piesă nouă, știi instant că trebuie să o asculți și că-ți va rămâne în playlist foaaaarte mult timp. La fel s-a întâmplat și cu „Locul sfințește omul”, cea mai nouă piesă semnată de cei doi, care deja ocupă un loc onorabil în trending.

Smiley & DOC – „Locul sfințește omul” s-a auzit LIVE și în curând o poți asculta pe canalul de YouTube Virgin Radio Romania!

DACĂ VREI SĂ VEZI INTERVENȚIA CELOR DOI ÎN CADRUL MATINALULUI VIRGIN RADIO ROMANIA BREAKFAST, CLICK AICI

După ce au cântat, Veronica Trandafir și Andrei Niculae i-au provocat pe Smiley și DOC la un test de parenting. Cei doi s-au descurcat excelent, cu ajutorul soțiilor. Oricum, am aflat și noi câteva chestii noi de la ei și ne simțim mai pregătiți.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

 

Articole similare

Secret Playlists: Minelli

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...

Liviu Teodorescu și-a căutat astăzi versul lipsă din noua lui piesă la Virgin Radio Romania Breakfas...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Smiley, Connect-R, Alina Eremia și mulți alți artiști în piesa „On Air” @Virgin Radio Romania Breakf...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...