Smiley și DOC au fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Smiley și DOC sunt un duo perfect! Pe bune, când auzi că au lansat o piesă nouă, știi instant că trebuie să o asculți și că-ți va rămâne în playlist foaaaarte mult timp. La fel s-a întâmplat și cu „Locul sfințește omul”, cea mai nouă piesă semnată de cei doi, care deja ocupă un loc onorabil în trending.

Smiley & DOC – „Locul sfințește omul” s-a auzit LIVE și în curând o poți asculta pe canalul de YouTube Virgin Radio Romania!

DACĂ VREI SĂ VEZI INTERVENȚIA CELOR DOI ÎN CADRUL MATINALULUI VIRGIN RADIO ROMANIA BREAKFAST, CLICK AICI

După ce au cântat, Veronica Trandafir și Andrei Niculae i-au provocat pe Smiley și DOC la un test de parenting. Cei doi s-au descurcat excelent, cu ajutorul soțiilor. Oricum, am aflat și noi câteva chestii noi de la ei și ne simțim mai pregătiți.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

 

Articole similare

Cabron feat. Smiley și Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins

Artiștii Cabron, Smiley și Puya marchează 20 de ani de prietenie și de drum comun în industria muzic...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei "Asasin de suflet"

Francis On My Mind colaborează cu DOC pentru single-ul "Asasin de suflet", o explorare a complexităț...