Confidenţialitate

Smiley face prima declarație despre single-ul abia lansat, “Aprinde scânteia”

Muzică
share

La o săptămâna după lansarea primului single din acest an, “Aprinde scânteia”, piesa-manifest a generațiilor de tineri, Smiley a primit sute de mesaje de la oameni care s-au regăsit în versurile cântecului: “Cu toții avem nevoie de încurajări, în condițiile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înțelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesă și am făcut-o pentru noi înșine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi că să facem ceea ce ne place. Trăim niște ani în care totul se schimbă, tehnologia ne-a acaparat viețile, nu știm exact care e drumul pe care să o luăm, în jurul nostru se întâmplă lucruri a căror valoare nu o înțelegem exact”, povestește Smiley.

Smiley lansează prima piesă din acest an, un featuring cu Dorian, și el artist HaHaHa Production, despre care Smiley spune că e un “scriitor foarte talentat, alături de care am scris multe piese”. Pentru “Aprinde scânteia”, Smiley și Dorian au lucrat cu producătorii Șerban Cazan și Roland Kiss.

Aprinde scânteia” este o declarație pentru ieșirea din tipare, un îndemn pentru generațiile de tineri să lupte pentru idealurile lor, pentru păstrarea libertății de a fi și de a alege. Piesă a fost gata în trei zile, iar artistul a hotărât să o și lanseze, fără să stea pe gânduri: “Cred că este piesă pe care am scris-o cu cea mai mare ușurință pentru că simțeam de mult timp să spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube și imediat au urmat reacții de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare, piesă a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii și știu că această piesă va merge mai departe”, completează Smiley.

Cu o luna înainte de a începe primul turneu național #Confesiune, Smiley face acest statement muzical actual: “România trece de ceva timp printr-o perioada tulbure, iar eu îmi doresc să cant despre ceea ce trăim astăzi. Dorian și cu mine am simțit că trebuie să spunem că există speranța, că trebuie să ne ascultăm vocea interioară, că unii români au reușit pentru că au crezut în ei înșiși și pentru că au luptat pentru visurile lor”.

Articole similare

10 la Foc Automat - Smiley @Virgin Radio Breakfast

„10 la Foc Automat” este o rubrică ce își propune să-ți arate artiștii dincolo de cum îi vezi pe sce...

Smiley si Connect-R, despre căsătorie la Liza și Fere : ,,După 40 de ani este vârsta potrivită”...

Au lansat colaborarea anului, Rita se numește piesa semnată de doi dintre cei mai apreciați artiști ...

Smiley și Connect-R o aduc pe ”Rita”, în premieră la Liza și Fere (VIDEO)

Piesă nouă de la Smiley și Connect-R, în premieră la Virgin Radio Romania. În direct cu Liza și...