Sky & Sand @ The Virgin Throwback

The Virgin Throwback
share

Cinematografia s-a orientat si spre muzica electronica!

Filmele despre cultura dance se focuseaza, de obicei, pe aparitii cameleonice („It’s All Gone Pete Tong„), sau pe rolul drogurilor si legatura dintre consumul de stupefiante si scena dance („Human Traffic„).

De la bun inceput trebuie spus ca „Berlin Calling” este ca o gura de aer proaspat.
Filmul a avut premiera la inceputul lunii octombrie 2008, si vrea sa captureze viata DJ-ilor si artistilor din muzica electronica, cu care suntem contemporani; e vorba de divizia din Berlin – un oras cu adevarat modern.
Povestea filmului se bazeaza pe viata unui DJ – Ickarus (interpretat de Paul Kalkbrenner), un tip care munceste mult, un artist talentat care se straduieste sa lanseze un album, un personaj care trebuie sa gaseasca punctul de echilibru intre viata personala – prietena si manager-ul sau Mathilde (Rita Lengyel) si programul de gig-uri.

Si aici… incep abuzurile!!!

Dupa un privat party, Ickarus ajunge in sectia de urgenta, din cauza unei supradoze. De aici si pana la clinica de psihiatrie din Berlin e un pas mic. Acesta este momentul in care incepe batalia cu sine….

Sky And Sand„, este piesa de rezistenta din „Berlin Calling„, iar din data de 15 februarie 2009, muzica electronica a devenit mai bogata!!!

Articole similare

Remix-ul lui Tiesto pentru Silence - 18 ani de la lansare

Daca privim inapoi o sa realizam ca multe lucruri sunt diferite. In 2000 nu exista Facebook, nu avea...

HEARTBEAT - Friday mood ON!

Apare si genul ala de sound despre care stii ca e EARGASM!! Germanul Claptone foloseste un super ...

The Virgin Throwback - 11 mai 2018 (tracklist)

Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix) Claptone feat. Nathan Nicholson - Heartbeat Pete Tong,...
X