Confidenţialitate

Sky & Sand @ The Virgin Throwback

The Virgin Throwback
share

Cinematografia s-a orientat si spre muzica electronica!

Filmele despre cultura dance se focuseaza, de obicei, pe aparitii cameleonice („It’s All Gone Pete Tong„), sau pe rolul drogurilor si legatura dintre consumul de stupefiante si scena dance („Human Traffic„).

De la bun inceput trebuie spus ca „Berlin Calling” este ca o gura de aer proaspat.
Filmul a avut premiera la inceputul lunii octombrie 2008, si vrea sa captureze viata DJ-ilor si artistilor din muzica electronica, cu care suntem contemporani; e vorba de divizia din Berlin – un oras cu adevarat modern.
Povestea filmului se bazeaza pe viata unui DJ – Ickarus (interpretat de Paul Kalkbrenner), un tip care munceste mult, un artist talentat care se straduieste sa lanseze un album, un personaj care trebuie sa gaseasca punctul de echilibru intre viata personala – prietena si manager-ul sau Mathilde (Rita Lengyel) si programul de gig-uri.

Si aici… incep abuzurile!!!

Dupa un privat party, Ickarus ajunge in sectia de urgenta, din cauza unei supradoze. De aici si pana la clinica de psihiatrie din Berlin e un pas mic. Acesta este momentul in care incepe batalia cu sine….

Sky And Sand„, este piesa de rezistenta din „Berlin Calling„, iar din data de 15 februarie 2009, muzica electronica a devenit mai bogata!!!

Articole similare

Virgin Radio Throwback - 7 octombrie 2018 (Tracklist)

Above & Beyond - We are All We Need Richard Durand - Into Something Serge Devant feat. Hadley ...

Classic Tune - Tuvan

Au trecut 18 ani, a aparut o alta generatie de tranceri, dar Gaia, alias-ul lui Armin van Buuren, nu...

Hardwell - omul Big Room House in Virgin Radio Throwback

Ca si mentorul sau Tiesto, Robert van de Corput aka Hardwell, vine din Olanda si are pedigree: doi a...