Simona Halep revine pe teren! Meciul cu Paula Badosa, azi, de la ora 22:00, în primul tur de la Miami Open

CoolNews, NEWS
share

În primul tur al turneului Miami Open, Simona Halep se va confrunta cu Paula Badosa, în vârstă de 26 de ani, care ocupă locul 80 în clasamentul WTA și reprezintă Spania. Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa va fi disputat pe terenul central al turneului și va încheia ziua de competiție, după alte trei dueluri: Stearns împotriva lui Wang, Shnaider împotriva lui Venus Williams și Burel împotriva lui Wozniacki.

Cele două jucătoare s-au întâlnit anterior de două ori, iar în ambele cazuri Simona Halep a ieșit învingătoare: 6-1, 6-2 la Wimbledon, în 2022, și 6-3, 6-1 la Madrid, în același an.

În eventualitatea unei victorii împotriva lui Badosa, Simona Halep ar urma să se confrunte în runda următoare cu bielorusa Aryna Sabalenka, în vârstă de 25 de ani, locul 2 în clasamentul WTA. Cu toate acestea, Sabalenka trece printr-un moment dificil, deoarece iubitul ei, Konstantin Koltsov, a decedat brusc la vârsta de doar 42 de ani. Din acest motiv, este incertă participarea Sabalenkăi la turneul de la Miami. În cazul în care Sabalenka nu va putea participa, locul ei în competiție va fi ocupat de un jucător din categoria „lucky loser”.

Cele mai bune performanțe ale Simonei Halep la turneul Miami Open au fost cele două semifinale disputate în 2015 și 2019, când a fost învinsă de Serena Williams, respectiv Karolina Pliskova.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Simona Halep va juca astăzi la Trophee Clarins împotriva americancei McCartney Kessler

Meciul Simonei Halep de la Paris, în cadrul turneului Trophee Clarins (WTA 125), amânat ieri din cau...

Ilie Năstase, cântărețul. Celebrul sportiv român își lansează primul disc

În 1987, aflat în plină glorie internațională, tenismenul român Ilie Năstase a primit propunerea de ...

Simona Halep schimbă regulile tenisului mondial! Ce modificări a adus românca

Asociația WTA a început să-și revizuiască regulile, iar acest lucru ar putea permite jucătoarelor ca...